ART Woninginrichting is uw betrouwbare partner in vloeren.

010 420 63 63

Winkelwagen / offerte

010 420 63 63

Webshop van ART Woninginrichting - Marmoleum

Natuurlijk en gezond. Marmoleum Click heeft een click met de natuur. Natuurlijke grondstoffen en een duurzaam productieproces vormen hiervoor de basis. Marmoleum Click is tevens veilig voor de gezondheid. Het bevat geen weekmakers, omdat het geen kunststoffen bevat. De natuurlijke ingrediënten zijn bacteriostatisch en stof kan door de antistatische eigenschappen eenvoudig weggehaald kan worden. Een gezonde vloerbedekking, zeker ook voor mensen met klachten aan de luchtwegen.

Marmoleum click vloer kopen bij ART Woninginrichting

Marmoleum Click vloeren zijn mooi, robuust en erg sterkMarmoleum click

Marmoleum click is een duurzaam, comfortabel en stijlvol natuurproduct dat gemaakt is van lijnolie, houtmeel, hars, jute en kalksteen. Marmoleum click is een laminaat van Marmoleum op panelen van HDF en kurk. De panelen zijn verkrijgbaar op 90 x 30 cm, 60x30 cm en 30 x 30 cm.

Marmoleum Click is een gemakkelijke vloer om schoon te houden. De speciale coating maakt dat stofwissen en vlek verwijderen voldoende zijn om de vloer er perfect uit te laten zien. Door het makkelijke onderhoud blijven de kleuren helder en zullen niet vervagen.

Advies over marmoleum vloer

Heeft u vragen over marmoleum of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom.