ART Woninginrichting is uw betrouwbare partner in vloeren.

010 420 63 63

Winkelwagen / offerte

010 420 63 63

Laminaat Ambiant aanbieding

Laminaat Ambiant kopen? Bekijk Laminaat aanbiedingen bij ART Woninginrichting

Ambiant laminaat aanbieding bij ART Woninginrichting

Ambiant laminaat vloeren zijn duurzaam en perfect afgewerkt voor elke woonsfeer. Laminaatvloeren zijn een alternatief voor de veel duurdere en meer onderhoudsintensieve houten of parket vloeren. In de ambiant Laminaat collectie zitten zeer natuurgetrouwe en betaalbare laminaatdecors, waarbij het reliëf van de plank zelfs overeenkomt met de print. Het verschil tussen een laminaatvloer van Ambiant en een echte houten vloer is soms nauwelijks te zien of voelen. 

Voor elke woonstijl een laminaatvloer of om het anders te omschrijven, welk woonblad u ook leest, ambiant heeft de laminaatvloer waarbij u zich thuis. De voordelen van Ambiant laminaatvloer zijn: slijtvast, sterk, hygiënisch, bestand tegen de meeste vlekken, kleurecht en door handige doe-het-zelvers makkelijk zelf te leggen. Er zijn speciale laminaatvloeren die geschikt zijn voor vochtige ruimtes, zoals badkamers en keukens.

Ambiant laminaat Elite van €17,95 voor €14,95 p/m2.

 Wij leveren en leggen Ambiant Elite compleet voor een scherpe prijs. Vraag een offerte aan voor actiepakket.

Ambiant Elite laminaatvloeren zijn ook voor slaapkamers en trouwens de hele bovenverdieping een perfecte keuze.  Zo creëert u eenheid in uw woning en verhoogt u het wooncomfort boven aanzienlijk.

De Elite collectie onderscheidt zich door zijn vernieuwde kleuren en dessins. Deze collectie is voorzien van een all-over structuur, een extra matte toplaag en een vierzijdige V-groef. Verkrijgbaar in zes eigentijdse, moderne decors.

Laminaat Ambiant Eilite Beige Eiken aanbiedingLaminaat Ambiant Eilite Donker Bruin Eiken aanbiedingLaminaat Ambiant Eilite Grijs Bruin Eiken aanbiedingLaminaat Ambiant Eilite Grijs Eiken aanbiedingLaminaat Ambiant Eilite Naturel Bruin Eiken aanbiedingLaminaat Ambiant Eilite Naturel Eiken aanbieding

Ambiant heeft een ruime collectie met moderne laminaatvloeren. De goede verhouding tussen prijs en kwaliteit zorgt er voor dat jaarlijks tienduizenden consumenten kiezen voor een ambiant Laminaatvloer. Bekijk Ambiant Elite collectie


Ambiant laminaat tegels van €23,95 voor €18,50 p/m2.

 Wij leveren en leggen Ambiant laminaat compleet voor een scherpe prijs. Vraag een offerte aan voor actiepakket

Iedereen die een vloer uit de Ambiant Expression tegel Collection ziet, is verbaasd. Het reliëf, de kleurnuances, de breedte: elk van de vier varianten doet denken aan een exclusieve natuurstenen vloer. Maar deze ‘natuurstenen’ vloeren hebben naast de juiste uitstraling nog een paar belangrijke pluspunten. Denk hierbij aan hoe eenvoudig en snel deze vloer te leggen is en kan meeverhuizen! Of hoe makkelijk u een vlek kunt verwijderen en hoe weinig tijd u kwijt bent voor onderhoud. Met de jarenlange garantie die u op deze vloer krijgt betekent dat dus heel lang genieten van alle voordelen.

Ambiant heeft een ruime collectie met moderne laminaatvloeren. De goede verhouding tussen prijs en kwaliteit zorgt er voor dat jaarlijks tienduizenden consumenten kiezen voor een ambiant Laminaatvloer. Of het nou om smaak of budget gaat, bij ambiant slaagt u altijd. Bekijk Ambiant tegellaminaat collectie


Ambiant laminaat Beton tegels van €32,95 voor €26,95 p/m2.

 Wij leveren en leggen Ambiant laminaat compleet voor een scherpe prijs. Vraag een offerte aan voor actiepakket

Op zoek naar een stoere, robuuste en industriële look op uw vloer? Industrieel wonen is makkelijker dan u denkt met de nieuwe Ambiant Laminaat Beton collectie. Deze vloer is verkrijgbaar in een tegel van maar liefst 60x120 cm en leverbaar in vier trendy kleuren: grijs, taupe, lichtgrijs en donkergrijs. Perfect te combineren met houten meubels, om extra warmte en sfeer toe te voegen aan uw interieur!

Ambiant laminaat Beton tegels antracietAmbiant laminaat Beton tegels donkergrijsAmbiant laminaat Beton tegels lichtgrijsAmbiant laminaat Beton tegels taupe

Zoekt u een laminaat tegeldecor? Maar dan wel prettig in onderhoud? Hebben we ook, want in de Ambiant collectie zijn tevens diverse tegel of beton look vloeren opgenomen, ook met natuurgetrouwe oppervlaktestrucuren. Laat u verrassen door de Ambiant Laminaat collectie! Bekijk Ambiant beton look laminaat collectie


Ambiant laminaat brede plank van €17,95 voor €15,60 p/m2.

 Wij leveren en leggen Ambiant laminaat compleet voor een scherpe prijs. Vraag een offerte aan voor actiepakket

Ambiant Karlstad laminaat is voor woonkamer, slaapkamers en trouwens de hele bovenverdieping een perfecte keuze.  Zo creëert u eenheid in uw woning en verhoogt u het wooncomfort boven aanzienlijk. En met de extra brede delen voorzien van een 4 zijdige v-groef geeft Ambiant Karlstad laminaat een extra dimensie aan uw woning.

Kortom Ambiant Karlstad heeft namelijk een geweldige uitstraling en ziet er heel realistisch uit door de prachtige structuren. Ambiant Karlstad is geschikt voor vloerverwarming. Bekijk Ambiant Karlstad laminaat collectie


Voordelig en goedkoop Ambiant laminaat kopen bij ART Woninginrichting

Wilt u Ambiant laminaat kopen of wilt u gebruik maken van Ambiant laminaat all-in actiepakket? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Wilt u langskomen om Ambiant vloeren te bekijken voordat u deze aanschaft? Neem a.u.b. vooraf contact met ons op. U bent van harte welkom in onze winkel in Bergschenhoek. Wij hebben alle kennis in huis om u te voorzien van het beste advies over onze producten en diensten.

U kunt online via onze website een offerte aanvragen voor uw gewenste Ambiant vloer. ART Woninginrichting garandeerd u de laagste prijsgarantie. U kunt altijd op uw gemak en wanneer het u uitkomt uw gekozen Ambiant laminaat bestellen en ook laten bezorgen.

Bekijk de laminaatvloeren van Ambiant collectie