ART Woninginrichting is uw betrouwbare partner in vloeren.

010 420 63 63

Winkelwagen / offerte

010 420 63 63

Ambiant PVC vloeren - Voordelig bij ART Woninginrichting

Alles over Ambiant PVC vloeren

kwaliteit, onderhoudsadvies en garantie van Ambiant vloerenAmbiant PVC vloer aanbieding - PVC vloeren laagste prijsgarantie

PVC vloeren zijn, mede door de Ambiant PVC vloerencollectie, een enorme trend in Nederland. Tien jaar geleden al maakte Ambiant PVC vloeren toegankelijk en betaalbaar voor de Nederlandse markt. En dat doet Ambiant nog steeds. Ruime keuze, kwaliteit en een betaalbare collectie PVC vloeren, dat is waar Ambiant voor staat.

Ambiant PVC vloeren zijn stil, geluiddempend, sterk en duurzaam. Dit maakt de Ambiant PVC vloeren bijvoorbeeld uitermate geschikt voor jonge gezinnen, waar speelgoedauto’s of barbiepoppen het vloerbeeld bepalen. Maar ook ouderen met bijvoorbeeld een huisdier profiteren optimaal van de super matte hout uitstraling en bovenstaande voordelen van Ambiant PVC vloeren. Eigenlijk is de Ambiant PVC vloeren collectie een echte allemans collectie, waar iedereen kan slagen voor een gepast budget.

Bezoek onze showroom en laat u verrassen door ons enorme aanbod aan pvc vloeren en persoonlijk advies.

Ambinat PVC vloeren

Glas drinken laten vallen? Geen probleem. Vetspetters rond het fornuis? Geen probleem. Chaos rondom de eettafel na etenstijd? Geen probleem. Creatieve kinderen met stift of verf? Geen probleem. Doekje er over,… klaar! Ambiant PVC vloeren zijn vochtbestendig, gemakkelijk te reinigen en daardoor erg hygiënisch. Eenvoudiger kunnen we dat niet uitleggen.

Met Ambiant is je vloer echt gemakkelijk schoon te houden. Ambiant PVC vloeren kunnen worden gecombineerd met vloerverwarming en -koeling. Met de juiste plaatsing laten Ambiant vloeren zich probleemloos met vloerverwarming combineren. 

Volop keuze, of het nu om hout of tegel gaat. Of een smalle of brede plank. Met of zonder natuurgetrouwe oppervlaktestructuur. Ambiant heeft de juiste vloer voor elk interieur. Planken en tegels. Breed en smal. Modern en klassiek. Er is een Ambiant PVC vloer voor elke kamer.


Ambiant Avanto pvc vloeren

Wij leveren, egaliseren en leggen PVC vloer Ambiant Avanto voor een scherpe prijs

De warme en rijke uitstraling van hout vindt u prachtig terug in deze rustige en natuurgetrouwe pvc-vloer. De Avanto is verkrijgbaar in zes kleuren, variërend van beige tot donkergrijs en sluiten daarnaast naadloos aan op meerdere decors in onze collectie traprenovatie. De stroken zijn afgewerkt met een extra matte toplaag van 0,55 mm.


Ambiant Baroso Betoonlook pvc vloeren

Wij leveren, egaliseren en leggen PVC vloer Ambiant Baroso tegels voor een scherpe prijs

Als er één vloersoort trendy is dan is het wel betonlook PVC. Zo’n minimalistische betonlook PVC vloer is nauwelijks te onderscheiden van een betonnen vloer. Deze prachtige betonlook van 60x60 cm heeft een extra matte toplaag van 0,55 mm, is 2,5 mm dik en heeft een allover structuur. Goed te combineren met vloerverwarming.


Bekijk Ambiant pvc vloeren

Voor elke woonstijl een PVC vloer of om het anders te omschrijven, welk woonblad u ook leest, Ambiant heeft de PVC vloer waarbij u zich thuis voelt.