Winkelwagen / offerte

Bel ons op: 010 420 63 63

Raamdecoratie - gordijnen

 

Goedijnen aanbieding

Als u voordelig overgordijnen, vitrages of inbetweens wilt bestellen, dan moet u ART Woninginrichting zijn. ART Woninginrichting het grootste aanbod, in diverse kleuren, heel veel dessins, transparante en verduisterende kwaliteiten. Voor ieder interieur en elk budget een uitgebreide keuze en snel geleverd.

Wij hebben een breed scala aan confectie mogelijkheden. De enkele plooi is een mooie strakke basis; met de enkele retourplooi realiseert u een modern strak mooi vallend gordijn. Een dubbele- of dubbele retourplooi geeft een iets royale look. De Tri-plooi voor het betere klassieke werk. Ingeslagen Ring voor een stoer of landelijk uiterlijk. Snel opkomend is de " Wave " confectie; een echte Designlook. Kortom, vakmanschap ook in de verwerking van onze collectie.

Als u gaat verhuizen of wilt u uw interieur veranderen, waarschijnlijk denkt u aan een nieuwe gordijnen. Wij hebben gordijnen in de aanbieding leverbaar in diverse kleuren en kwaliteiten. Kom langs voor vitrage, inbetween en gordijnen.

Gordijnen 20% korting - Gordijnen aanbieding- ART Woninginrichting


Passend bij iedere smaak en stijl, gordijnen kopen voor jouw interieur doe je bij ART Woninginrichting

ART Woninginrichting - gordijnen winkel regio Rotterdam en Zuid Holland

Gordijn aanbieding diverse kleuren vanaf € 11,95 p/m1

Kom langs voorde aanbiedingen


Nieuw - De Circulaire Gordijnen collectie

irculair verwijst naar een systeem waarin de grondstoffen, producten en materialen worden hergebruikt in plaats van weggegooid. Het idee is om een gesloten cirkel te creëren, waarin producten worden ontworpen, geproduceerd en gebruikt zonder dat er afval ontstaat. Met circulaire gordijnen geven we een nieuwe betekenis aan duurzaamheid en stijl. Zo geniet jij van prachtige gordijnen die niet alleen je huis verfraaien, maar ook bijdragen aan een schonere en groenere planeet. Van snijafval met een homogene samenstelling uit onze eigen productie hebben wij een circulaire lijn ontwikkeld. Waar de meeste mensen deze materialen al hadden afgeschreven, hebben wij het een nieuw leven gegeven. Zo hebben we ‘afval’ omgezet naar een product waarmee jij van je huis een thuis kan maken. Een innovatieve collectie van circulaire gordijnen.


Kom langs voor een deskundig advies en een vrijblijvende offerte

Gordijnen aanbiedingen - ART Woninginrichting


Voordelen om uw laminaat door ART Woninginrichting te laten leggen

► Gordijnen bestellen voor scherpe prijsLaminaat gratis leggen laagste prijzen - ART Woninginrichting
► Gordijnen op maat gemaakt
► Altijd korte levertijd
► Deskundig advies over de gordijnen en vitrages
► Een showroom aanwezig om diverse gordijnstofferen te bekijken
► Makkelijk online een vrijblijvende offerte aanvragen

Algemene informatie en de voordelen van de gordijnen

Gordijnen zorgen voor een juiste akoestiek

Gordijnen zijn sfeermakers, maar ook zeer functioneel binnen het interieur. Gordijnen zijn dan ook niet alleen een verfraaiing van uw interieur, ook de oplossing om een juiste akoestiek te creëren in uw interieur. Wilt u graag nieuwe gordijnen voor in uw interieur? Welke gordijnstof is de beste keuze? Transparante-, semitransparante-(lichtdoorlatende stoffen), dimout-, maar ook verduisterende stoffen. In 80% van de kamers treffen we harde vloeren, muren en plafonds aan. Fraai, maar het maakt een ruimte vaak tot een klankkast. Uw raamdecoratie kan een grote bijdrage leveren voor de juiste akoestiek bij u thuis.

Inbetween gordijnen, combineren privacy en optimaal lichtinval

Inbetween gordijnen zijn geschikt indien u graag natuurlijk lichtinval wil creëren in uw woning, maar toch ook uw privacy wilt behouden. In principe zou u de gehele dag de gordijnen dicht kunnen laten en toch een mooi diffuus lichtinval laten doorschijnen in uw woning. Een in-between, vitrage, halftransparant, hoe je ze ook wenst te noemen : Door het mooie diffuus licht creëert u direct sfeervolle ruimtes in uw woning.

Inbetween gordijnen - ART Woninginrichting

Verduisterende raamdecoratie - gordijnen

In de slaapkamer wenst u van een welverdiende nachtrust te genieten en lekker te kunnen uitslapen wanneer u dat wenst. Uw raamdecoratie dient dan het daglicht goed te dimmen ( dimout ) of zelfs geheel ( blackout ) buiten te sluiten. Duette, Plissé, Rolgordijn, Paneelgordijn, Duo-Rolgordijn, Gordijn en Vouwdijn zijn leverbaar in zowel dimout en blackout uitvoeringen

Gordijnen op maat bestellen

Alle gordijnen worden op maat voor u gemaakt. Dit betekent dat u uw gordijn geheel naar wens kunt samenstellen. U bepaalt onder andere de kleur van de stof, de voering, de afwerking en in hoeveel delen het gordijn geleverd wordt. Naast de gordijnen kunt u bij ons diverse gordijntoebehoren bestellen. Speciaal voor het ophangen van uw gordijn verkopen wij gordijnroedes en gordijnrails. Een gordijnroede is een stang waar het gordijn overheen loopt en deze hangt ook in het zicht als de gordijnen open zijn.

Tips voor uw raambekleding

Gebruik een enkele of dubbele plooi voor zwaardere stoffen. Kleur en dessin van gordijnen komen het beste tot hun recht bij een mooie plooi: de meest gebruikte plooi is dan ook de dubbele plooi. Het mooist hangen gordijnen van plafond tot vloer.

Vooral bij woningen met enkel glas gaat veel warmte (dus energie) verloren via de ramen. Door 's avonds de gordijnen te sluiten, houd je veel warmte binnen. Kies voor gordijnen van een zware stof, zoals velours. Dikkere stoffen isoleren beter dan dunne stoffen.

Meetinstructies voor vitrages, in-betweens en overgordijnen

Met de aankoop van raamdecoratie die op maat wordt gemaakt, is vaak een hoog bedrag gemoeid. Daarom is het belangrijk om goed te kunnen meten en zo de benodigde stof te berekenen. Lees meer over meetinstructies.

Gordijnen winkel - ART WoninginrichtingGordijnen Rotterdam - ART Woninginrichting

Wij leveren inbetween, vintrage en overgordijnen door heel Nederland


Inbetween en vitrage - ruime assortiment - ART Woninginrichting

Kom langs voor een vrijblijvende offerte en een deskundig advies