Winkelwagen / offerte

Bel ons op: 010 420 63 63

PVC vloer aanbieding inclusief egaliseren leggen

PVC vloer inclusief egaliseren en leggen

Voor PVC vloer aanbiedingen bent u bij ART Woninginrichting aan het juiste adres! In onze winkel kunnen wij u niet alleen de mooiste PVC vloer collecties laten zien en voelen, maar wij kunnen u ook advies geven voor een nieuwe PVC vloer. U kiest uw PVC vloer en wij leggen het graag voor u! We nemen u een hoop zorgen uit handen en garanderen een superstrak en mooi resultaat.

Vloer egaliseren: Wilt u uw vloer laten egaliseren en/of  PVC vloer door ons laten leggen? Onze ervaren PVC vloer leggers zorgen voor een perfect eindresultaat.

PVC vloer leggen: De ervaren vloer leggers van ART Woninginrichting leggen uw gewenste PVC vloer vakkundig en professioneel.

Profiteer van het voordeel: U kunt bij ART Woninginrichting in Bergschenhoek terecht voor PVC vloer aanbieding. U zult bij ons zeker slagen om een goede kwaliteit PVC vloer voor een bodemprijs aan te schaffen.

PVC vloer aanbieding inclusief egaliseren en leggen v.a. €47,50 p/m2

Bekijk pvc All-in aanbiedingenVraag een offerte aan

PVC vloer aanbieding incl. leggen aanbieding

 

Algemene informatie over PVC vloeren

Een pvc vloer of pvc strook is gemaakt van kunststof. PVC vloer wordt ook vinyl stroken genoemd en staat voor Poly-vinyl-chloride. Pvc vloeren zijn bijzonder sterk, bestaand tegen vocht en water, makkelijk te onderhouden, stil en geschikt voor intensief belopen ruimtes. Ook belangrijk om te weten is dat Pvc vloeren uitstekend geschikt zijn voor vloerverwarming en vloerkoeling. Dankzij de huidige technieken zijn pvc vloeren niet of nauwelijks van een echte houten vloeren te onderscheiden.

Er zijn twee soorten pvc vloeren op de markt. Namelijk pvc vloer met een klikverbinding en pvc vloer in lijmsysteem of dryback die op een geëgaliseerde vloer verlijmd en gelegd moet worden. De kliksysteem pvc vloeren zijn ook in twee uitvoeringen '' geheel van pvc '' met een dikte van ca. 5mm en '' pvc op HDF '' met een dikte van ca. 10mm leverbaar. Er moet rekening gehouden worden dat bij een klik pvc vloer een juiste en geschikte ondervloer te gebruiken.

PVC vloer leggen

Het leggen van een pvc vloer ( dryback ) is een vakwerk. De belangrijkste is dat de vloer door vakmensen goed geëgaliseerd wordt. Er moet zorgen dat de vloer na het egaliseren vlak genoeg is. Wij zijn gespecialiseerd in het leggen van alle soorten pvc vloeren. Wij zorgen ervoor dat uw vloer vakkundig en netjes gelegd wordt. Voor het egaliseren en het leggen van pvc stroken, gebruiken wij altijd de beste materialen om een goede resultaat te behalen.

Eigenschappen van een PVC vloer

Natuurgetrouwe uitstraling, Waterbestendig, toepasbaar in vochtige ruimten zoals badkamers en keukens, Eenvoudig te reinigen, Hoge slijtvastheid en gemakkelijk in onderhoud, Aangenaam, zacht loopgeluid, Geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling

PVC vloer en vloerverwarming

PVC vloeren zijn een ideale vloer in combinatie met vloerverwarming en vloerkoeling. Ze geleiden uitstekend en nemen geen vocht op. Waar andere vloeren een isolerende werking hebben zijn PVC vloeren dus een goed alternatief voor plavuizen.

PVC vloer merken

Wij leveren Mflor, Ambiant, Bodiax, Beautifloor, Viva Floor, Hebeta pvc vloeren.