ART Woninginrichting is uw betrouwbare partner in vloeren.

010 420 63 63

Winkelwagen / offerte

010 420 63 63

PVC vloer aanbieding - ACTIE PVC inclusief egaliseren leggen

PVC vloer aanbieding inclusief egaliseren en leggen - PVC visgraat en/of rechte planken

Voor PVC vloer aanbiedingen bent u bij ART Woninginrichting aan het juiste adres! In onze winkel kunnen wij u niet alleen de mooiste collecties laten zien en voelen, maar wij kunnen u ook advies geven voor een nieuwe PVC vloer. U kiest uw nieuw pvc vloer en wij leggen het graag voor u! We nemen u een hoop zorgen uit handen en garanderen een superstrak en mooi resultaat.

Vloer egaliseren: Wilt u uw vloer laten egaliseren en/of  PVC vloer door ons laten leggen? Onze ervaren PVC vloer leggers zorgen voor een perfect eindresultaat.

PVC vloer inclusief leggen aanbieding: De ervaren vloer leggers van ART Woninginrichting leggen uw gewenste PVC vloer vakkundig en professioneel.  Bekijk onze pvc vloer inclusief leggen aanbiedingen.

Profiteer van het voordeel: U kunt bij ART Woninginrichting in Bergschenhoek terecht voor een nieuwe vloer. U zult bij ons zeker slagen om een goede kwaliteit vloer voor een bodemprijs aan te schaffen.

Bekijk onze pvc All-in aanbiedingen

PVC vloer aanbieding - PVC visgraat inclusief leggen aanbieding - ART Woninginrichting

PVC vloer nodig? Wij hebben een groot assortiment aan mooie vloeren! 

PVC vloeren aanbieding All-in prijs

Vloer egaliseren en vakkundig pvc vloer leggen

aanbieding - pvc vloer inclusief egaliseren en leggen


Voordelen om uw PVC door ART Woninginrichting te laten leggen

► PVC vloer kopen en laten leggen voor scherpe prijsPVC vloeren voor de laagste prijzen - ART Woninginrichting
► PVC vloer leggen in ons vak met meer dan 15 jaar ervaring
► Vloer leggen door eigen ervaren stoffeerders
► Vakkundig MDF plinten monteren
► Deskundig advies over de onderhoud en kwaliteiten van laminaatvloeren
► Een showroom aanwezig om onze laminaatvloeren te bekijken
► Makkelijk online een vrijblijvende offerte aanvragen
► Voordelig oude vloer verwijderen en afvoeren

Om een dryback pvc vloer te kunnen leggen dient de ondergrond vlak en strak te zijn! Daarom is het noodzakelijk dat de ondergrond geëgaliseerd wordt met daarvoor geschikte egalisatie materialen. Bekijk onze prijzen voor het egaliseren van de vloer en de legkosten van pvc vloeren.


Actie - PVC vloer dryback inclusief egaliseren en leggen €54,95 p/m2

PVC vloer aanbieding - goedkoop en scherpe prijzen

Vakkundig pvc vloer leggen door eigen ervaren leggers

Voor pvc vloeren bent u bij ART Woninginrichting op de juiste adres. Wij hebben pvc vloer aanbieding ''All-in prijs'' voor €49,95 p/m2. Deze vloer heeft een zeer royale plank voor zowel woon- als project gebruik.

Eigenschappen van de pvc vloer: Voelbare houtstructuur - Makkelijk in onderhoud - Maximale variatie in patronen - Hoge slijtvastheid zodat deze ook te gebruiken is in druk belopen ruimtes - 10 jaar garantie bij woongebruik - Geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling

Productie volgens strenge Europese normen en geschikt voor recycling. Deze pvc vloer is ontwikkeld om op de vloer verlijmd te worden waardoor het loopgeluid tot het minimum is gereduceerd.

Binnen een dag is uw pvc vloer gelegd en ziet uw woning er perfect uit !


Actie - Visgraat pvc vloer inclusief egaliseren en leggen €68,95 p/m2

Kom langs voor visgraat pvc vloer aanbiedingen !

Onze pvc leggers zorgen voor een perfect eindresultaat

Visgraat PVC vloeren zijn op dit moment erg populair en geven uw woning of kantoor een exclusieve uitstraling. Deze prachtige eiken vloeren hebben een extra matte toplaag, waardoor uw gelegde pvc vloer niet van echte hout te onderscheiden is. Deze vloeren zijn mogelijk zonder enkele probleem in combiantie met vloerverwarming gelegd worden.

PVC vloer visgraat aanbieding Eiken Natuur inclusief egaliseren en leggen V0207PVC vloer visgraat aanbieding Eiken Donker inclusief egaliseren en leggen V0205PVC vloer visgraat aanbieding Eiken Natuur inclusief egaliseren en leggen V0203PVC vloer visgraat aanbieding Eiken Grijs inclusief egaliseren en leggen V0201

Eigenschappen van de pvc vloer: Voelbare houtstructuur - Makkelijk in onderhoud - Maximale variatie in patronen - Hoge slijtvastheid zodat deze ook te gebruiken is in druk belopen ruimtes - 15 jaar garantie bij woongebruik - Geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling. Deze pvc vloer is ontwikkeld om op de vloer verlijmd te worden. Zo zijn de vloeren ook waterbestendig en hebben een aangenaam loopgeluid.


Actie - Visgraat pvc vloer inclusief egaliseren en leggen €75,95 p/m2

kleine planken visgraat ! Uniek in Nederland

Een sterke pvc vloer en geschikt voor vloerverwarming

PVC vloeren zijn de moderne keuze voor ieder interieur. Stijlvol, slijtvast, en gemakkelijk schoon te maken. Ontdek welke looks mogelijk zijn! Van de standaard PVC vloeren tot een visgraat motief welke de nieuwe en leidende wereldwijde trend in vloerbedekking is. Installatie is ook geen probleem want deze PVC vloeren worden door ons vakkundig gelegd.

PVC vloer inclusief leggen aanbieding - Joka designvloer dark oak - ART WoninginrichtingPVC vloer inclusief leggen aanbieding - Joka designvloer dark concrete - ART WoninginrichtingPVC vloer inclusief leggen aanbieding - Joka designvloer Light oak - ART Woninginrichting

Visgraat pvc vloer- bekijk onze aanbiedingen - ART WoninginrichtingVIsgraat pvc vloer gelegd door ART Woninginrichting


Algemene informatie over PVC vloeren

Een pvc vloer of pvc strook is gemaakt van kunststof. PVC vloer wordt ook vinyl stroken genoemd en staat voor Poly-vinyl-chloride. Pvc vloeren zijn bijzonder sterk, bestaand tegen vocht en water, makkelijk te onderhouden, stil en geschikt voor intensief belopen ruimtes. Ook belangrijk om te weten is dat Pvc vloeren uitstekend geschikt zijn voor vloerverwarming en vloerkoeling. Dankzij de huidige technieken zijn pvc vloeren niet of nauwelijks van een echte houten vloeren te onderscheiden.

Er zijn twee soorten pvc vloeren op de markt. Namelijk pvc vloer met een klikverbinding en pvc vloer in lijmsysteem of dryback die op een geëgaliseerde vloer verlijmd en gelegd moet worden. De kliksysteem pvc vloeren zijn ook in twee uitvoeringen '' geheel van pvc '' met een dikte van ca. 5mm en '' pvc op HDF '' met een dikte van ca. 10mm leverbaar. Er moet rekening gehouden worden dat bij een klik pvc vloer een juiste en geschikte ondervloer te gebruiken.

Voor pvc vloeren zijn er verschillende gebruiksklasse:
AC3, klasse 31 - intensief residentieel gebruik, licht commercieel gebruik.
AC4, klasse 32 - intensief residentieel gebruik, normaal commercieel gebruik.
AC5, klasse 33 - zeer zwaar commercieel gebruik.
 
PVC vloer leggen

Het leggen van een pvc vloer ( dryback ) is een vakwerk. De belangrijkste is dat de vloer door vakmensen goed geëgaliseerd wordt. Er moet zorgen dat de vloer na het egaliseren vlak genoeg is. Wij zijn gespecialiseerd in het leggen van alle soorten pvc vloeren. Wij zorgen ervoor dat uw vloer vakkundig en netjes gelegd wordt. Voor het egaliseren en het leggen van pvc stroken, gebruiken wij altijd de beste materialen om een goede resultaat te behalen.

De voordelen van pvc vloer op een rij:
Natuurgetrouwe uitstraling.
Waterbestendig, toepasbaar in vochtige ruimten zoals badkamers en keukens
Eenvoudig te reinigen
Hoge slijtvastheid en gemakkelijk in onderhoud
Aangenaam, zacht loopgeluid
Geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling
 
PVC vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming

PVC vloeren zijn een ideale vloer in combinatie met vloerverwarming en vloerkoeling. Ze geleiden uitstekend en nemen geen vocht op. Waar andere vloeren een isolerende werking hebben zijn PVC vloeren dus een goed alternatief voor plavuizen.

PVC vloer merken

Wij leveren Mflor, Ambiant, Bodiax, Beautifloor, Viva Floor, Hebeta pvc vloeren. 

ART Woninginrichting - PVC vloer aanbiedingen - voordelige prijzen en vakkundig leggen


Enkele projecten van ART Woninginrichting - PVC vloeren gelegd door onze ervaren PVC vloer leggers

Visgraat PVC vloer gelegd in Rotterdam door ART WoninginrichtingPVC vloer leggenPVC vloer leggenPVC vloer leggenpvc vloer visgraat

PVC vloer aanbieding Alblasserdam, Alphen aan den Rijn, Alkmaar, Arnhem, Amsterdam, Amstelveen, Barendrecht, Benthuizen, Bodegraven, Boskoop, Bleiswijk, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Breda, Bergen op Zoom, Capelle aan den Ijssel, Delft, Delfgauw, Den Haag, Den Hoorn, Dordrecht, Eindhoven, Ede, Gouda, Hoogvliet, Houten, Haarlem, Hellevoetsluit, Heerjansdam, Hendrik Ido Ambacht, Katwijk, Hilversum, Krimpen aan den Ijssel, Krimpen aan de Lek, Leiden, Leidschendam, Lelystad, Maassluis, Maasdam, Monster, Moordrecht, Naaldwijk, Nootdorp, Nieuwerkerk aan den Ijssel, Nieuwegein, Nijmegen, Oegstgeest, Oud-Beijerland, Ouderkerk aan den Ijssel, Papendrecht, Pernis, Pijnacker, Poortugaal, Puttershoek, Rijswijk, Ridderkerk, Rhoon, Rotterdam, Rozenburg, Schiedam, Soest, Scheveningen, Sliedrecht, Spijkenisse, Strijen, Ter Aar, Tilburg, Utrecht, Vlaardingen, Voorburg, Pijnacker, Zaandam, Zoetermeer, Zwijndrecht, Zevenhuizen, Vleuten, Voorburg, Voorschoten, Wassenaar, Westland, Wateringen, Waddinxveen, Woerden en door heel Nederland.

pvc vloer aanbieding www.artwoninginrichting.nl

Voordelig PVC vloer kopen en Vakkundig laten leggen? KOM langs voor PVC vloer aanbiedingen

Vloer egaliseren en PVC vloer leggen altijd de scherpste prijzen bij ART Woninginrichting.