Winkelwagen / offerte

Bel ons op: 010 420 63 63

Beautifloor Vloeren

Beautifloor staat voor prachtige kwaliteitsvloeren, passend bij iedere woonstijl. Dankzij de uitgebreide collectie PVC, parket en laminaatvloeren biedt Beautifloor voor iedere situatie de perfecte oplossing, die bovendien aansluit bij al uw woonwensen. Aangevuld met de juiste entreemat bent u verzekerd van jarenlang woonplezier.

Alle vloeren van Beautifloor collectie zijn geschikt voor vloerverwarming. Het onderhouden van een Beautifloor laminaatvloer is zeer eenvoudig. Een stofzuiger en licht vochtige doek zijn al voldoende en vlekken zijn makkelijk te verwijderen. Zo blijft de vloer in topconditie voor jarenlang woonplezier.

Van modern tot klassiek, van industrieel tot tijdloos; iedereen heeft een andere stijl. Kom langs en bekijk Beautifloor laminaat en pvc vloeren vloeren in onze winkel. 

Beautifloor biedt betaalbare en kwalitatieve PVC en laminaatvloerenWij bieden voor elke wens een passende vloer die onderhoudsvriendelijk is en eenvoudig gelegd kan worden

Heeft u een vraag over een bepaalde vloer van Beautifloor collectie? Wilt u wat meer over het producten te weten komen? Bent u op zoek naar instructiebladen of wilt u weten wat uw gekozen vloer kost? Wij staan klaar om u verder te helpen!

Bekijk Beautifloor Laminaat collectie