Winkelwagen / offerte

Bel ons op: 010 420 63 63

Webshop van ART Woninginrichting - Laminaat - Ambiant

Tien jaar geleden maakte Ambiant vloeren al betaalbaar en toegankelijk voor iedereen. Of je nu gaat voor laminaat, click pvc of een plak pvc vloer, de karakteristieke uitstraling en warmte van Ambiant vloeren zullen je versteld doen staan.

Pvc vloeren zijn de trend van dit moment. Daarnaast is pvc de oplossing voor huizen met vloerverwarming. Het designteam van Ambiant creëert continu laminaatvloeren die aansluiten bij de laatste woontrends, authenticiteit uitstralen en sfeer in je huis brengen. Het resultaat? Een trendy laminaatvloer die verrassend betaalbaar is zonder concessies te doen aan de kwaliteit en duurzaamheid. Met tapijt van Ambiant kun je jouw woonkamer, slaapkamer, overloop of trap nog persoonlijker maken. Ambiant biedt voor iedere woonruimte en -stijlen de perfecte vloerbedekking. Je hebt keuze uit unieke trendy kleuren, dessins en texturen.

Ambiant laminaat en pvc vloeren koopt u voordelig bij ART Woninginrichting

Meer dan een mooie vloer waar je niet aan voorbij looptHet kiezen van een nieuwe vloer is niet eenvoudig. De eigenschappen moeten passen bij uw manier van leven, de uitstraling bij uw stijl van wonen. En dan moet u vervolgens beoordelen of uw uiteindelijke keuze de beste koop is met het oog op kwaliteit, levensduur, onderhoud en de prijs  Ambiant heeft de vloer waarbij u zich thuis voelt. En dat is dan altijd een vloer die u als ‘beste koop’ ervaart.

Ambiant PVC-stroken zijn een gewilde keuze van consumenten, architecten en projectinrichters. Het is een bijzonder sterke, vlakke en vormvaste vloer die zich uitstekend leent voor intensief belopen ruimtes en makkelijk in het onderhoud is. Geen wonder dat die duurzaamheid én de dankzij moderne scantechnieken verbluffend realistische motieven en structuren ook steeds meer woonconsumenten aanspreken. PVC-stroken zijn beschikbaar in dryback en/of click verbinding. Bij dryback worden de stroken verlijmd op de ondergrond. Bij click vergrendelen de stroken zich middels een click verbinding aan elkaar waardoor één geheel ontstaat.