Winkelwagen / offerte

Bel ons op: 010 420 63 63

Webshop van ART Woninginrichting - BeautiFloor

BeautifloorZoekt u een betaalbare vloer? Die niet alleen mooi, maar ook eenvoudig te installeren en te onderhouden is? Kies dan voor de uitgebreide collectie van Beautifloor. Beautifloor biedt betaalbare en kwalitatieve PVC, parket en laminaatvloeren.

Beautifloor staat voor prachtige kwaliteitsvloeren, passend bij iedere woonstijl. Dankzij de uitgebreide collectie PVC, parket en laminaatvloeren biedt Beautifloor voor iedere situatie de perfecte oplossing, die bovendien aansluit bij al je woonwensen. Aangevuld met de juiste entreemat ben je verzekerd van jarenlang woonplezier.

Beautifloor biedt u een prachtige vloer

Beautifloor biedt betaalbare en kwalitatieve PVC, parket en laminaatvloeren.Zoals de naam al doet vermoeden, staat Beautifloor voor mooie vloeren die passen in elke woonstijl. Op dit moment bestaat de Beautifloor-collectie uit klik vinyl, PVC Design en laminaatvloeren, aangevuld met goede entreematten, zodat u uw vloer beter kunt beschermen tegen het inlopen van vuil.

De Beautifloor PVC Design floors zijn dankzij een combinatie van trendsettende, fotorealistische dessins, voelbare oppervlaktestructuren en royale afmetingen van de stroken toonaangevend binnen dit vloerensegment. Beautifloor PVC Design vloeren bieden volop ruimte voor creativiteit. Er zijn vele decoratieve verwerkingsmogelijkheden. Beautifloor PVC Design vloeren zijn uitermate geschikt voor toepassing op vloerverwarming- en vloerkoeling systemen.