Winkelwagen / offerte

Bel ons op: 010 420 63 63

Trap bekleden aanbieding

Trap bekleden aanbieding

Voor trap bekleden aanbiedingen inclusief tapijt moet u bij ART Woninginrichting in Bergschenhoek zijn. Wij zijn gespecialiseerd in het bekleden van de trappen van de woningen en  gezamenlijke trappenhuizen met trapgeschikt tapijten. Onze ervaren trap stoffeerders zorgen voor een perfect eindresultaat.

De prijs voor het stofferen van een trap is afhankelijk van de kwaliteit van het tapijt, soort trap ( dichte trap of open trap ), aantal treden van de trap, ondertapijt en het stofferen van de zijkanten van de trappen.

Wij hebben in onze showroom een ruime keuze aan tapijten van verschillende fabrikanten o.a. Parade, Bonaparte, Desso, Interfloor, Ambiant en Dersimo. Kom langs voor de aanbiedingen en een vrijblijvende offerte.

Binnen een paar uur ziet uw trap er weer uit als nieuw !

Bekijk onze trap bekleden aanbiedingen

Trap bekleden aanbiedingen van ART Woninginrichting

Algemene informatie over tapijten

Tapijt soorten en kwaliteiten

Tapijt wordt gemaakt van verschillende soorten materialen en is verkrijgbaar in vele kleuren en structuren. De keuze in tapijtsoorten is dan ook enorm.

Bouclé, lussenpool of 'loop-pile': Hierbij wordt het poolmateriaal gevormd door poollussen die van gelijke of ongelijke hoogte zijn. In het laatste geval spreken we van een hoog/laag structuur

Velours tapijt: In principe is een velours-tapijt een moquette tapijt met een lage poolhoogte en dicht op elkaar gezette polen. Het garen is gemaakt van fijn vezelmateriaal, waardoor het tapijtoppervlak gekenmerkt wordt door een fluwelig en glad oppervlak.

Frisé tapijt: Bij een friséstructuur zijn de polen eveneens doorgesneden maar is het tapijtgaren overtwijnd. Getwijnd garen bestaat uit een aantal in elkaar gedraaide garens. In het pooloppervlak is, in tegenstelling tot de moquette-structuur, vrijwel iedere pool afzonderlijk van de andere pool te onderscheiden. Frisé-tapijt heeft een levendige oppervlakte structuur.

Saxony tapijt:  Saxony is een frisé-tapijt, maar dan met langere polen. Het ziet er daardoor wat minder compact uit. Door de hoge polen heeft het een luxueuze uitstraling.

Tapijt en huisdieren

Wanneer u een kat heeft adviseren wij u om geen bouclé tapijt te kiezen, aangezien de kat achter de lusjes blijft haken tijdens het krabben. Een hoogpolig frisé tapijt is de beste keuze als u huisdieren heeft, omdat deze tapijten gemaakt zijn van afzonderlijke garens. Frise tapijten zijn daarnaast eenvoudig te onderhouden en de vlekken zijn makkelijk te verwijderen die kunnen ontstaan door huisdieren.

Ondertapijt op de trapOndertapijt voor uw trap

Waarom een rubber ondertapijt op uw trap? Een Rubber ondertapijt reduceert het loopgeluid en zorgt voor meer comfort. Het verlengt de levensduur van het tapijt en zorgt voor minder snel slijtage van het tapijt. Voor de garantie van het tapijt op de trap adviseren wij om een ondertapijt op de trap te leggen. Wanneer de gekozen tapijt een harde rug heeft zoals jute of action back dan wordt door de fabrikanten geadviseerd om een ondertapijt eronder te leggen. Wilt u meer weten over de kosten voor het trap bekleden? Vraag een vrijblijvende offerte aan.Wilt u ook ondertapijt voor uw trap, dan kunt u deze in de offerte vermelden.

Meer weten over trap bekleden? Vraag een offerte aan

Trap bekleden met merktapijten voordelig en scherpe prijzen

Kom vrijblijvend langs in onze showroom en laat u inspireren.