Uw betrouwbare partner in vloeren, Gordijnen en trap bekleding in regio Rotterdam
010 420 63 63

Winkelwagen / offerte

010 420 63 63

Livyn PVC vloeren vanQuick Step voordelig kopen bij ART Woninginrichting

Alles over Quick Step Livyn PVC vloeren

kwaliteit, onderhoudsadvies en garantie van Livyn PVC vloerenAmbiant PVC vloer aanbieding - PVC vloeren laagste prijsgarantie

PVC vloeren zijn, mede Quick Step Livyn, een enorme trend in Nederland. Tien jaar geleden al maakte Quick Step vloeren toegankelijk en betaalbaar voor de Nederlandse markt. En dat doet nu Quick Step nog steeds. Ruime keuze, kwaliteit en een betaalbare collectie PVC vloeren, dat is waar Quick Step Livyn voor staat.

Verfraai je huis met de naturelle uitstraling en karakteristieke warmte van Quick-Step PVC-vloeren. Kies uit een breed assortiment PVC-vloeren die geschikt zijn voor alle behoeften en omstandigheden. Ze zijn voorzien van een beschermende toplaag die ervoor zorgt dat jouw vloer er nog jaren mooi blijft uitzien.

Quick Step Livyn pvc vloeren - ARTWoninginrichting

Glas drinken laten vallen? Geen probleem. Vetspetters rond het fornuis? Geen probleem. Chaos rondom de eettafel na etenstijd? Geen probleem. Creatieve kinderen met stift of verf? Geen probleem. Alle Quick-Step PVC-vloeren hebben een beschermende toplaag waardoor ze watervast, kras- en vlekkenbestendig zijn. Daardoor zal je vloer er altijd even perfect uitzien als toen je hem net plaatste.

Met Livyn pvc vloer is je vloer echt gemakkelijk schoon te houden. Quick Step Livyn PVC vloeren kunnen worden gecombineerd met vloerverwarming en -koeling. Met de juiste plaatsing laten Quick Step vloeren zich probleemloos met vloerverwarming combineren. 

Stappen op een Quick-Step PVC-vloer is in alle opzichten een aangename ervaring. Hun naturelle dessins springen in het oog, ze voelen zacht en warm aan en hun akoestische prestaties zorgen ervoor dat er geen ongewenste geluiden van hakken, laarzen, schoenen of poten zijn.

Aan het renoveren? Quick-Step PVC-vloeren zijn zeer dun en eenvoudig te plaatsen (dankzij het gepatenteerde Uniclic Multifit-kliksysteem). En met onze Rigid PVC-vloeren is er nu een oplossing voor elk type ondervloer (geëgaliseerd, onregelmatig of heel onregelmatig).

Bezoek onze showroom en laat u verrassen door ons enorme aanbod aan pvc vloeren en persoonlijk advies.

Bekijk Quick Step Livyn pvc vloeren

Quick-Step PVC-vloeren zijn meer dan alleen maar mooie en comfortabele vloeren: ze zijn het resultaat van tientallen jaren onderzoek en expertise om vloeren te creëren die de tand des tijds doorstaan. Ontdek hoe wij ervoor zorgen dat jouw PVC-vloer de drukte van het dagelijkse leven aan kan, dag in en dag uit, voor de komende jaren.

PVC Pulse Glue Plus - Pulse Click PlusPulse Click - PVC Balance Glue PlusBalance Click PlusBalance Click - PVC Ambient Glue PlusAmbient Click PlusAmbient Click - PVC Ambient Rigid Click - PVC Balance Rigid Click

Voor elke woonstijl een PVC vloer of om het anders te omschrijven, welk woonblad u ook leest, Quick Step Livyn heeft de PVC vloer waarbij u zich thuis voelt.