ART Woninginrichting is uw betrouwbare partner in vloeren.

010 420 63 63

Winkelwagen / offerte

010 420 63 63

Op zoek naar inspiratie voor een nieuwe vloer? Kom langs en neem hier een kijkje in onze Cortec PVC collecties!

COREtec® heeft het breedste assortiment aan authentieke, natuurlijke dessins: een vloer voor elke persoonlijkheid. Wij geloven sterk in innovatie: van micro- tot gekleurde voegen en ultrarealistische reliëfdruk.

Cortec vloeren zijn 100% waterdicht, kindveilig en huisdiervriendelijk. Onze 100% waterdichte kern, sterk vinyl en beschermende slijtlaag zorgen ervoor dat je vloer er levenslang goed uitziet. Uiteraard hebben alle COREtec®-vloeren een beperkte levenslange garantie voor thuisgebruik.

Cortec pvc vloer - ART Woninginrichting

Elke collectie biedt een unieke combinatie van stijl, kracht en eenvoud. Ontdek nu onze collecties

Cortec PVC steen, hout, standaardplanken of visgraat: er zijn zoveel designs waar je uit kan kiezen om de look te crëeren die bij jou past. Cortec PVC vloeren zijn dankzij unieke COREtec®-technologie bestand tegen water & vocht - zelfs emmers ervan. Dankzij de duurzame opbouw en de geïntegreerde kurklaag, zijn onze vloeren warmer, stiller en altijd klaar om te spelen - zelfs tijdens onstuimige speelmomenten. Cortec geeft aan zijn vloeren een extra dikke slijtlagen om krassen en slijtage te weerstaan, want de beste vriend van de mens is niet altijd de beste vriend van een vloer.

Dankzij het geïntegreerde kliksyteem installeer je COREtec® boven eender welke ondergrond zonder lijm, spijkers of extra onderlaag. Vergeet schuren, polijsten, afdichten of vernissen: onze vloeren zijn onderhoudsvriendelijk.

De waterdichte planken en tegels kunnen in elke kamer van uw huis worden geplaatst, van kelder tot bovenverdieping. COREtec is een interieurproduct en moet worden opgeslagen / geïnstalleerd in een temperatuurgecontroleerde binnenomgeving, gemiddeld tussen 13 ° - 29 °C.

Vraag direct een offerte aan

Binnen 24 uur een gratis offerte op maat

Cortec PVC kopen en laten leggen?

Profiteer nu van onze laagste prijzen.

Mail of bel ons op 010-4206363 voor al uw vragen.

Geen onverwachte kosten achteraf, altijd een duidelijke prijs.

Bij het aanvragen van een vrijblijvende offerte voor uw laminaat verzoeken wij u om de volgende informaties aan ons door te geven;

- Kleur en kwaliteit van Cortec PVC

- Type woning en ondergrond

- Oppervlakte van de woning


nieuwe code