Uw betrouwbare partner in woninginrichting

TEL: 010 420 63 63

Winkelwagen / offerte

TEL: 010 420 63 63

Webshop - Laminaat - Quick Step - Impressive

Laminaat Quick Step Impressive kopen? Bekijk de collectie Impressive van Quick Step op onze website en vraag een vrijblijvende offerte aan. Quick Step Impressive is een sterk en waterbestendig laminaat voor elk interieur. U kunt met Quick Step Impressive uw woning modern of klassiek inrichten. Deze vloer is 8mm en leverbaar van licht eiken tot grijs en zwarte kleuren. Zoekt een betaalbaar laminaat om jarenlang plezier van hebben? Dan is Quick Step Impressive de juiste keuze! Sterk, waterbestendig en onderhoudsvriendelijk.

Wilt u Quick Step Impressive kopen voor allerlaagste prijs? Kom langs naar onze showroom voor een extra korting ! U kunt in onze winkel alle kleuren van Quick Step vloeren bekijken en vergelijken.

► Voordelen om Quick Step Impressive kopen bij ART Woninginrichting:
► Laminaat Quick Step voor scherpe prijzen
► Vakkundig laminaat leggen door eigen ervaren stoffeerders met meer dan 15 jaar ervaring
► Deskundig advies over de kleuren, kwaliteiten en onderhoud van Quick Step vloeren
► Een showroom aanwezig om laminaat collecties te bekijken
► Eenvoudig en snel online een vrijblijvende offerte aanvragen


Quick Step Impressive heeft een transparante, slijtvast en harde toplaag en bestaand tegen vocht en water. Deze toplaag maakt je Quick-Step laminaat meer bestand tegen vlekken, slijtage, schokken, krassen, schroeiplekken en huishoudelijke chemische producten. Hoogwaardige laminaatvloeren laten overal een goede indruk achter. Dat laat ook de collectie Impressive van Quick Step zien. Quick Step Impressive heeft prachtige kleuren geschikt voor elk interieur. Uiteraard ook geschikt in keuken of badkamer, want laminaat Impressive is geschikt voor vochtige ruimtes. De V-groef rondom de planken van Impressive maakt uw vloer meer levendig. Quick Step impressive is onderhoudsvriendelijk. De Quick-Step Onderhoudskit is praktisch en gemakkelijk te gebruiken voor het onderhouden van Quick Step Impressive laminaatvloer. Hij omvat een mophouder met verstelbare steel, een wasbare microvezeldoek en een fles Quick-Step schoonmaakproduct. Je kunt de doek droog of lichtjes vochtig gebruiken. Lees meer >>

Download Quickstep laminaat in combinatie met vloerverwarming

Download Onderhoud van Quick Step vloeren