Uw betrouwbare partner in woninginrichting

TEL: 010 420 63 63

Winkelwagen / offerte

TEL: 010 420 63 63

Laminaat aanbieding inclusief leggen

Laminaat aanbieding inclusief leggen

All-in actieprijs vanaf €18,50

Laminaat + ondervloer + plakplint + leggen

Laminaat aanbieding- laminaat gratis leggen - ART WoninginrichtingLaminaat aanbieding inclusief leggen - laagste prijsgarantieLaminaat met gratis ondervloer en plinten - ART Woninginrichting

Laminaat kopen en laten leggen? ART Woninginrichting heeft altijd het grootste assortiment en de snelste service! U kunt laminaatvloeren online bestellen voor allerlaagste prijzen. Wij hebben met meer dan 50 gratis gelegd decoren, een groot aanbod aan laminaat inclusief leggen aanbiedingen met gratis ondervloer en plinten. Bij ons vindt u niet alleen prachtige laminaatvloeren. We hebben ook een ruime collectie aan tapijten, pvc vloeren, vinyl, ondervloeren, plinten en onderhoudsmiddelen.

Liever kijken voordat u bestelt? U kunt de vloeren in onze winkel bekijken en verglijken. Bent u niet in de gelegenheid om naar onze showroom te komen dan kunt u via onze website online gratis stalen aanvragen. Van iedere laminaat vloer kunt u een kleurstaal aanvragen. Wel zo makkelijk!


Actie 1 - Laminaat aanbieding eiken natuur of eiken grijs

Prijs inclusief leggen €18,50 p/m2

Wilt u uw woning goedkoop mogelijk voorzien van een nieuwe laminaatvloer? Bij ART Woninginrichting is het mogelijk All-in voor €18,50 p/m2. Een betaalbaar laminaat met v-groef helemaal gratis gelegd! Binnen een paar uur ziet uw woning er perfect uit! De vloeren zijn leverbaar in moderne kleuren eiken grijs en eiken natuur. Het laminaat is geschikt voor woongebruik met een fabrieksgarantie van 15 jaar. De planken hebben een v-groef om wat echter en moderner uitzien.

Laminaat aanbieding eiken grijs gratis leggen €18,50 p/m2Laminaat eiken natuur inclusief leggen €18,50 p/m2

Laminaat actie 7mm - V-groef rondom - 15 jaar fabrieksgarantie - geschikt voor vloerverwarming


Actie 2 - Laminaat aanbieding met v-groef en voelbare structuur

Prijs inclusief leggen €19,95 p/m2

Het kiezen van een nieuwe vloer is niet eenvoudig. Als u een goedkoop laminaat met een v-groef en voelbare structuur wilt dan hoeft u verder niet op internet gaan zoeken. Bij ART Woninginrichting is het mogelijk laminaat inclusief Alufoam ondervloer, plinten en vakkundig gelegd voor €19,95 p/m2. Een betaalbaar laminaat met v-groef door ART Woninginrichting helemaal gratis gelegd! De collectie bestaat uit eiken natuur licht, eiken natuur donker, eiken wit en nog meer moderne kleuren. Met dit laminaat creëert u een lux interieur !

Deze vloer heeft een matte toplaag, waardoor uw gelegde laminaatvloer nauwlijks van echte hout te onderscheiden is. Een mat laminaat is erg populair en geeft uw woning een luxe uitstraling. Deze vloer heeft een v-groef met een fabrieksgarantie van 15 jaar.

Laminaat aanbieding inclusief leggen - ART WoninginrichtingLaminaat aanbieding inclusief leggen - ART WoninginrichtingLaminaat aanbieding inclusief leggen - ART WoninginrichtingLaminaat aanbieding inclusief leggen - ART Woninginrichting

Laminaat actie 7mm - V-groef rondom - 15 jaar fabrieksgarantie - geschikt voor vloerverwarming


Actie 3 - Laminaat aanbieding brede planken met v-groef

Prijs inclusief leggen €22,99 p/m2

Als u een sterk laminaat onder uw voeten wilt dan hebben wij laminaat XL brede planken in de aanbieding. Een laminaat met v-groef rondom de planken en leverbaar in moderne kleuren. Deze vloer heeft een hoogwaardige kwaliteit met een voelbare structuren. U koopt dit laminaat inclusief leggen gegarandeerd voor de beste prijs. Deze collectie is uniek door haar brede planken van ruim 24cm breed. Met onze laminaat acties - voordelige prijzen - krijgt uw interieur een geheel nieuwe dimensie.De brede planken hebben een matte toplaag, waardoor uw gelegde laminaatvloer nauwlijks van echte hout te onderscheiden is. Een breed laminaat is erg populair en geeft uw woning een luxe en exclusieve uitstraling. Deze vloer heeft een v-groef met een fabrieksgarantie van 25 jaar. Neem contact op voor een advies op maat of ga direct aan de slag en laat u inspireren door onze webwinkel vol met laminaat aanbiedingen.

Laminaat aanbieding inclusief leggen - ART WoninginrichtingLaminaat aanbieding inclusief leggen - ART WoninginrichtingLaminaat aanbieding eiken gerookt donker - ART WoninginrichtingLaminaat aanbieding inclusief leggen - ART WoninginrichtingLaminaat aanbieding inclusief leggen - ART WoninginrichtingLaminaat aanbieding inclusief leggen - ART Woninginrichting

Laminaat actie 8mm - V-groef rondom - 25 jaar fabrieksgarantie - geschikt voor vloerverwarming


Actie 4 - Laminaat aanbieding tegellaminaat 8mm v-groef

Prijs inclusief leggen €24,50 p/m2

Dit laminaat is perfect om uw interieur modern en strak in te richten. Een laminaat met v-groef rondom de planken en leverbaar in moderne kleuren. Deze vloer heeft een hoogwaardige kwaliteit met een voelbare structuren. U koopt dit laminaat inclusief leggen gegarandeerd voor de beste prijs. Met onze laminaat acties - voordelige prijzen - krijgt uw interieur een geheel nieuwe dimensie. Dit tegellaminaat is geschikt voor het complete woongebruik en voor projectgebruik met normale belasting. Deze vloer is geschikt in combinatie met een vloerverwarming mits de juiste ondervloer. Het laminaat heeft een fabriekgarantie van 20 jaar.

Tegellaminaat grijs inclusief leggen - ART WoninginrichtingTegellaminaat beige inclusief leggen - ART WoninginrichtingTegellaminaat antraciet inclusief leggen - ART WoninginrichtingTegellaminaat grijs donker inclusief leggen - ART Woninginrichting

Laminaat tegel actie 8mm - V-groef rondom - 25 jaar fabrieksgarantie - geschikt voor vloerverwarming


Actie 5 - Laminaat Quick Step inclusief leggen aanbieding

Kom langs voor Quick Step vloer acties

Wilt u Quick Step laminaat kopen en voordelig laten leggen? Dat is het zeker mogelijk bij ART Woninginrichting als erkend Quick Step dealer. Op onze site kunt u ons aanbod Quick Step laminaat bekijken en vergelijken. De Quick Step prijzen op onze website zijn adviesverkoop prijzen. Voor de totale kosten vraag altijd een vrijblijvende offerte aan. Wij doen ons best om uw gewenst laminaat en toebehoren voor een scherpe prijs aan te bieden.

Quick Step aanbieding - Quick Step Impressive 8mm inclusief leggen € 28,15 p/m2 - Nu met gratis ondervloer en plakplint

Vraag een vrijblijvende offerte voor Quick Step vloeren.

Laminaat Quick step actie 7 tot 12mm - met V-groef - tot 25 jaar fabrieksgarantie - geschikt voor vloerverwarming


Voordelen om laminaat inclusief leggen kopen bij ART Woninginrichting:

► Laminaat All-in actie voor scherpe prijzen
► U kunt uw vloer veilig online bestellen
► Vakkundig laminaat leggen door eigen ervaren stoffeerders met meer dan 15 jaar ervaring
► Deskundig advies over de kleuren, kwaliteiten en onderhoud van de vloeren
► Een showroom aanwezig om laminaat collecties te bekijken
► Eenvoudig en snel online een vrijblijvende offerte aanvragen

laminaat aanbiedingen - ART Woninginrichting

Bekijk onze laminaat inclusief leggen aanbiedingen

Zoekt u een exclusief laminaat om van uw huis uw thuis te maken en staat het niet in onze aanbiedingen? Neem contact op en wij bieden uw gewenste vloer voor een scherpe prijs ! 

Meer weten over laminaat vloeren? Vraag een offerte aan

Kom vrijblijvend langs in onze showroom en laat u inspireren.


Laminaat aanbieding inclusief leggen Rotterdam:

Laminaat kopen en laten leggen Rotterdam: Verhuist u naar Rotterdam om te wonen of wilt u graag uw interieur veranderen? Elk interieur begint met een nieuwe vloer. U koopt laminaat en toebehoren voor uw woning, winkel of kantoor bij ART Woninginrichting voor een scherpe prijs. Bent u geïntreseerd in onze laminaat aanbiedngen? Neem dan gerust contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Laminaat aanbieding inclusief leggen Den Haag:

Laminaat kopen en laten leggen Den Haag: Woont u in Den haag en wilt u graag een laminaat gaan kopen en laten leggen? U besteld laminaat en toebehoren voor uw woning, winkel of kantoor bij ART Woninginrichting voor een bodemprijs. Bent u geïntreseerd in onze laminaat aanbiedngen? Neem dan gerust contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan. Woont u in Den Haag en is het voor u niet mogelijk om langs te komen? Dan kunnen wij gratis stalen van het laminaat gratis verzenden.

Laminaat aanbieding inclusief leggen Utrecht:

Laminaat kopen en laten leggen Urecht: Voor laminaat aanbiedingen inclusief leggen in Utrecht en omgeving kunt u contact opnemen met ART Woninginrichting. U koopt laminaat en toebehoren inclusief leggen voor allerlaagste prijs. Bent u geïntreseerd in onze laminaat acties? Neem dan gerust contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan. Woont u in Utrecht en is het voor u niet mogelijk om langs te komen? Dan kunnen wij gratis stalen van het laminaat gratis verzenden.

Laminaat aanbieding inclusief leggen Amsterdam:

Laminaat kopen en laten leggen Amsterdam: Wij leveren leggen laminaatvloeren in Amsterdam en de omgeving. U koopt laminaat inclusief leggen en toebehoren bij ART Woninginrichting voor een scherpe prijs. Bent u geïntreseerd in onze laminaat aanbiedngen? Neem dan gerust contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan. Woont u in UtAmsterdam en is het voor u niet mogelijk om langs te komen? Dan kunnen wij gratis stalen van het laminaat gratis verzenden.

Laminaat inclusief leggen prijzen:

Wij doen ons best om laminaat vloeren tegen concurrerende prijzen leveren en leggen. Onze sterke punten zijn; betrouwbaarheid, uitstekende prijs-kwaliteit verhoudingen, flexibiliteit en heldere communicatie. Onze laminaat inclusief leggen prijzen begint vanaf € 18,50 p/m2 met gratis ondervloer en plinten. Dat is zeker een scherpe prijs!

Laminaat kopen en laten leggen

Voordelig en goedkoop laminaat kopen en gratis laten leggen? Bekijk onze laminaat gratis leggen aanbiedingen! Wij bieden hoge kwaliteit laminaat voor een betaalbare prijs. Onze all-in aanbiedingen zijn inclusief gratis ondervloer en gratis plakplinten. U bestelt uw gewenste vloer en wij zorgen voor de levering en leggen van uw laminaat. Met deze vloeren creëert u een exclusief interieur! Onze ervaren parketteurs leggen uw laminaat vakkundig en netjes. Met deze vloeren creëert u een exclusief interieur !

Aqua+ is de nieuwe collectie laminaat aanbiedingen

Aqua+ is de nieuwe generatie laminaat. Aqua+ laminaat is gemaakt voor gebruik in vochtige ruimtes en bestand tegen vochtig onderhoud. Nu kan deze vloer dus zonder problemen gelegd worden in badkamer, keuken of inkomhal, net als in alle andere ruimtes in huis. Behalve voor thuisgebruik is de vloer ook zeer geschikt voor commercieel gebruik. Kom langs voor voor informatie en de actieprijzen. 

Aandachtspunten

De keuze van het laminaat wordt meestal bepaald door de ruimtes waar de vloer gelegd moet worden. Een aqua+ laminaat is bijvoorbeeld geschikt voor keuken en vochtinge ruimtes. Voor een woonkamer of veel belopen ruimtes moet het laminaat voldoende strek zijn. De ondergrond waar het laminaat gelegd wordt moet vlak en stofvij zijn. De luchtvochtigheid tussen 40% en 60% is perfect om laminaat te leggen. Het laminaat dient minimaal 48uur in gesloten verpakking te acclimatiseren. U dient de juiste ondervloer te gebruiken die voor u van toepassing is.

Werkzaam door heel Nederland:

Wij leveren en leggen vloeren door heel Nederland. Als u in België of Duitsland woont vraag dan vooraf een vrijblijvende offerte aan.

Alblasserdam, AlkmaarAlmereAlphen aan den Rijn, AmersfoortAmstelveenApeldoornArnhemBarendrecht, Benthuizen, Bodegraven, BoskoopBleiswijk, Berkel en Rodenrijs, BergschenhoekBredaCapelle aan den IjsselDelft, Delfgauw, Den Hoorn, Dordrecht, Gouda, Hoogvliet, Houten, Hellevoetsluis, Heerjansdam, Hendrik Ido Ambacht, Katwijk, Krimpen aan den Ijssel, Krimpen aan de Lek, Leiden, Leidschendam, Maassluis, Maasdam, Monster, Moordrecht, Naaldwijk, Nootdorp, Nieuwerkerk aan den Ijssel, Nieuwegein, Oegstgeest, Oud-Beijerland, Ouderkerk aan den Ijssel, Laminaat aanbieding inclusief leggen Papendrecht, Laminaat aanbieding inclusief leggen Poortugaal, Laminaat aanbieding inclusief leggen Puttershoek, Rijswijk, Ridderkerk, Rhoon,  Rozenburg, Schiedam, Sliedrecht, Spijkenisse, Strijen, Ter Aar, Vlaardingen, Voorburg, PijnackerZoetermeer, Zwijndrecht, Zevenhuizen, Vleuten, Voorburg, Voorschoten, Wassenaar, Westland, Wateringen, Waddinxveen, Woerden en ......... door heel Nederland.