ART Woninginrichting is uw betrouwbare partner in vloeren.

010 420 63 63

Winkelwagen / offerte

010 420 63 63

Laminaat aanbieding | Laminaat laagsteprijsgarantie | laminaat kopen

Laminaat aanbieding bij ART Woninginrichting

Bent u op zoek naar laminaat aanbieding of een laminaatvloer voor scherpe prijs? Kom vandaag nog langs en profiteer van onze acties en aanbiedingen!

ART Woninginrichting heeft altijd het grootste assortiment vloeren voor de laagste prijzen! Wij hebben een groot aanbod aan laminaatvloeren van 7mm tot 12mm ook geschikt voor vloerverwarming en waterbestendig. We hebben ook een ruime collectie ondervloeren voor laminaat, MDF plinten wit of bijpassende kleur voor uw laminaat, diverse profielen voor afwerking van uw vloer en onderhoudsmiddelen.

Bekijk laminaat aanbiedingen van ART Woninginrichting

U kiest uw nieuw laminaat en wij leggen het graag voor u compleet met ondervloer en plinten voor een scherpe prijs! We nemen u een hoop zorgen uit handen en onze vloer leggers zorgen voor een superstrak en mooi resultaat.

ART Woninginrichting is aangesloten bij de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW), dus u bent verzekerd van vakmanschap, service en betrouwbaarheid.

Bekijk laminaat incluisef leggen aanbiedingen van ART Woninginrichting

Laminaat visgraat aanbieding - ART Woninginrichting

Laminaat Visgraat kopen voor intensief gerbuik? Laminaat visgraat aanbieding

Creëer een klassiek interieur met deze mooie visgraat laminaat vloeren. Met visgraat laminaat geeft u iedere ruimte een tijdloze en exclusieve uitstraling. Visgraat laminaat past bij elk interieur. De klassiek ogende vloer doet het prima in chique panden, maar ook in moderne kantoor- of woonruimtes. De van oorsprong exclusieve en kostbare visgraat vloer is tegenwoordig voor iedereen goed betaalbaar.

Laat u visgraat vloer vakkundig en goedkoop laten leggen door onze ervaren parketteurs. Onze stoffeerders zorgen voor een perfect eindresultaat. Kom snel langs voor de visgraat laminaat acties !

Zoekt u een visgraat laminaat voor een scherpe prijs? Kom langs voor visgraat laminaat aanbiedingen of bestel nu online nu voor een scherpe prijs. Deze vloer is een visgraat-laminaat niet van echt hout te onderscheiden.

Dit laminaat is geschikt voor elke woonruimte met een gebruiksklasse 32 (zwaar huishoudelijk tot licht projectmatig) en 15 jaar garantie. Voor een superprijs een superdeal om jaren lang van te genieten.

LAMINAAT AANBIEDING VISGRAAT E3861LAMINAAT AANBIEDING VISGRAAY EIK DONKER GEROOKTLAMINAAT AANBIEDING VISGRAAT EIKEN LICHT NATURELLaminaat aanbieding Visgraat Eiken Licht Bruin E3766Laminaat aanbieding Visgraat Eiken Natuur E2422Laminaat aanbieding Visgraat Eiken Warm Bruin E3860

Zoekt u laminaat tegels aanbieding? Bekijk onze laminaat tegels en bestel nu online met extra korting.

Laminaat tegels zijn de ideale vloer voor wie op eenvoudige wijze een tegelvloer wil leggen. Dankzij de moderne kliksystemen is uw tegelvloer zó geïnstalleerd. Kiest u voor onze groot formaat tegels, dan gaat het nog sneller. Er is een ruime keuze in decors, van natuursteen tot moderne beton vloeren. Onze tegelvloeren zijn geschikt voor intensief gebruik.

Kom snel langs voor laminaat tegel aanbiedingen of vraag online een vrijblijvende offerte aan.

Tegel laminaat aanbieding bij ART Woninginrichting


Quick Step laminaat aanbieding bij ART Woninginrichting

Wilt u goedkoop Quick Step laminaat kopen of voordelig laten leggen? Dat is het zeker mogelijk bij ART Woninginrichting als een erkend Quick Step dealer. Op onze site kunt u ons aanbod Quick Step laminaat bekijken en vergelijken. De Quick Step prijzen op onze website zijn adviesverkoop prijzen. Voor de totale kosten met korting vraag altijd een vrijblijvende offerte aan. Wij doen ons best om uw gewenst laminaat en toebehoren voor een scherpe prijs aan te bieden. Vraag een vrijblijvende offerte voor Quick Step vloeren.

Laat uw Quick Step vloer vakkundig en goedkoop laten leggen door onze ervaren parketteurs. Onze stoffeerders zorgen voor een perfect eindresultaat. Kom snel langs voor de Quick Step laminaat acties !

Quick Step laminaat aanbieding - Quick Step vloer kopen - ART Woninginrichting


Laminaat XXL of laminaat brede planken kopen? Bekijk onze laminaat aanbiedingen

ART Woninginrichting heeft een diverse collectie extra brede laminaatvloeren van hoge kwaliteit. Extra breed laminaat met een voelbare houtstructuur en V groef zijn vrijwel niet van echte houten vloeren te onderscheiden. Bij ART Woninginrichting vindt u XXL breed laminaat tegen scherpe prijzen!

Laat u laminaat brede plank vakkundig en goedkoop laten leggen door onze ervaren parketteurs. Onze stoffeerders zorgen voor een perfect eindresultaat. Kom snel langs voor laminaat acties en aanbiedingen!

Laminaat brede planken - Laminaat XXL aanbieding - ART Woninginrichting


Waterbestendig laminaat of hydroseal laminaat kopen? 

Een belangrijk voordeel van laminaat voor de keuken en vochtige ruimtes is het eenvoudige reiniging. Het gebruik van stoomreinigers bij Aqua+ laminaatvloeren in commerciële ruimtes is zonder meer mogelijk. We zijn zo overtuigd van de laminaatkwaliteit van Aqua+ dat we een levenslange garantie geven op thuisgebruik. Wij leveren en leggen waterbestendig Aqua+ voor laminaat een aantrekkelijke prijs. Kom lang voor laminaat Aqua plus of laminaat waterbestendig aanbiedingen.

Laminaat waterbestendig aanbieding - ART Woninginrichting


Bekijk onze laminaat aanbiedingen en bestel online voor een scherpe prijs

Zoekt u een grijs of wit laminaat of een eiken licht vloer? Bestel online via onze website of kom langs voor een vrijblijvende oferte. Liever kijken voordat u bestelt? U kunt de vloeren in onze winkel bekijken en verglijken. Bent u niet in de gelegenheid om naar onze showroom te komen dan kunt u via onze website online gratis stalen aanvragen. Van iedere laminaat vloer kunt u een kleurstaal aanvragen. Wel zo makkelijk!

Uw oude vloer verwijderen? Dat kan makkelijk en snel. Bij bestelling van laminaat, toebehoren en legservice kunnen wij uw oude vloer voor een scherpe prijs verwijderen en afvoeren. Vraag altijd een vrijblijvende offerte aan.

Bekijk onze laminaat vloeren

Laminaat aanbieding - laminaat kopen bij ART WoninginrichtingLaminaat aanbieding - laminaat kopen bij ART WoninginrichtingLaminaat aanbieding - laminaat kopen bij ART WoninginrichtingLaminaat aanbieding - laminaat kopen bij ART WoninginrichtingLaminaat aanbieding - laminaat kopen bij ART WoninginrichtingLaminaat aanbieding - laminaat kopen bij ART WoninginrichtingLaminaat aanbieding - laminaat kopen bij ART WoninginrichtingLaminaat aanbieding - laminaat kopen bij ART WoninginrichtingLaminaat aanbieding - laminaat kopen bij ART Woninginrichting


Voordelen om laminaat kopen bij ART Woninginrichting:

► Laminaat altijd voor scherpe prijzen

► U kunt uw vloer veilig online bestellen

► Vakkundig laminaat leggen door eigen ervaren stoffeerders met meer dan 15 jaar ervaring

► Deskundig advies over de kleuren, kwaliteiten en onderhoud van de vloeren

► Een showroom aanwezig om laminaat collecties te bekijken

► Eenvoudig en snel online een vrijblijvende offerte aanvragen


Goedkoop laminaat hout-look kopen bij ART Woninginrichting

Bekijk onze laminaat aanbiedingen en bestel online

Zoekt u een exclusief laminaat om van uw huis uw thuis te maken en staat het niet in onze aanbiedingen? Neem contact op en wij bieden uw gewenste vloer voor een scherpe prijs ! 

Meer weten over laminaat vloeren? Vraag een offerte aan

Kom vrijblijvend langs in onze showroom en laat u inspireren.

Laminaat brede planken aanbieding - ART Woninginrichting


Laminaat 7mm aanbieding:

Op zoek naar 7mm laminaat voor uw slaapkamer of zolder? Bij ART Woninginrichting vindt u goedkoop laminaat 7mm met v-groef in diverse kleuren. U koopt laminaat 7mm bij ons voor een verrassend lage prijs.

Laminaat 8mm aanbieding:

Bekijk en bestel laminaat 8mm bij ART Woninginrichting. De beste kwaliteit laminaatvloeren 8mm dik voor een scherpe prijs. Kom langs voor laminaat 8mm aanbiedingen.

Laminaat met V-groef aanbieding:

Bij laminaat met een v-groef zit er een smalle v-vormige groef tussen de planken. Je hebt laminaat met een 2-zijdige v-groef en laminaat met een 4-zijdige v-groef. Bij een 2-zijdige groef zit er alleen aan de lange zijdes van de planken een groef. Bij een 4-zijdige groef loopt de groef rondom de planken. Kom langs voor laminaat met v-groef aanbiedingen.

Laminaat zonder v-groef aanbieding:

Bij laminaat zonder v-groef sluiten de planken naadloos op elkaar aan. De vloer vormt één glad geheel doordat het laminaat zonder voegen of naden is. Kom langs voor laminaat zonder v-groef aanbiedingen.

Laminaat aanbieding Rotterdam:

Laminaat kopen en laten leggen Rotterdam: Verhuist u naar Rotterdam om te wonen of wilt u graag uw interieur veranderen? Elk interieur begint met een nieuwe vloer. U koopt laminaat en toebehoren voor uw woning, winkel of kantoor bij ART Woninginrichting voor een scherpe prijs. Bent u geïntreseerd in onze laminaat aanbiedngen? Neem dan gerust contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Laminaat aanbieding Den Haag:

Laminaat kopen en laten leggen Den Haag: Woont u in Den haag en wilt u graag een laminaat gaan kopen en laten leggen? U besteld laminaat en toebehoren voor uw woning, winkel of kantoor bij ART Woninginrichting voor een bodemprijs. Bent u geïntreseerd in onze laminaat aanbiedngen? Neem dan gerust contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan. Woont u in Den Haag en is het voor u niet mogelijk om langs te komen? Dan kunnen wij gratis stalen van het laminaat gratis verzenden.

Laminaat aanbieding Utrecht:

Laminaat kopen en laten leggen Urecht: Voor laminaat aanbiedingen inclusief leggen in Utrecht en omgeving kunt u contact opnemen met ART Woninginrichting. U koopt laminaat en toebehoren inclusief leggen voor allerlaagste prijs. Bent u geïntreseerd in onze laminaat acties? Neem dan gerust contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan. Woont u in Utrecht en is het voor u niet mogelijk om langs te komen? Dan kunnen wij gratis stalen van het laminaat gratis verzenden.

Laminaat aanbieding Amsterdam:

Laminaat kopen en laten leggen Amsterdam: Wij leveren leggen laminaatvloeren in Amsterdam en de omgeving. U koopt laminaat inclusief leggen en toebehoren bij ART Woninginrichting voor een scherpe prijs. Bent u geïntreseerd in onze laminaat aanbiedngen? Neem dan gerust contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan. Woont u in UtAmsterdam en is het voor u niet mogelijk om langs te komen? Dan kunnen wij gratis stalen van het laminaat gratis verzenden.

Aqua+ is de nieuwe collectie laminaat aanbiedingen

Aqua+ is de nieuwe generatie laminaat. Aqua+ laminaat is gemaakt voor gebruik in vochtige ruimtes en bestand tegen vochtig onderhoud. Nu kan deze vloer dus zonder problemen gelegd worden in badkamer, keuken of inkomhal, net als in alle andere ruimtes in huis. Behalve voor thuisgebruik is de vloer ook zeer geschikt voor commercieel gebruik. Kom langs voor voor informatie en de actieprijzen. 

Aandachtspunten om laminaat te kopen

De keuze van het laminaat wordt meestal bepaald door de ruimtes waar de vloer gelegd moet worden. Een aqua+ laminaat is bijvoorbeeld geschikt voor keuken en vochtinge ruimtes. Voor een woonkamer of veel belopen ruimtes moet het laminaat voldoende strek zijn. De ondergrond waar het laminaat gelegd wordt moet vlak en stofvij zijn. De luchtvochtigheid tussen 40% en 60% is perfect om laminaat te leggen. Het laminaat dient minimaal 48uur in gesloten verpakking te acclimatiseren. U dient de juiste ondervloer te gebruiken die voor u van toepassing is.

Werkzaam door heel Nederland

Wij leveren en leggen vloeren door heel Nederland. Als u in België woont vraag dan vooraf een vrijblijvende offerte aan.

Alblasserdam, AlkmaarAlmereAlphen aan den Rijn, AmersfoortAmstelveenApeldoornArnhemBarendrecht, Benthuizen, Bodegraven, BoskoopBleiswijk, Berkel en Rodenrijs, BergschenhoekBredaCapelle aan den IjsselDelft, Delfgauw, Den Hoorn, Dordrecht, Gouda, Hoogvliet, Houten, Hellevoetsluis, Heerjansdam, Hendrik Ido Ambacht, Katwijk, Krimpen aan den Ijssel, Krimpen aan de Lek, Leiden, Leidschendam, Maassluis, Maasdam, Monster, Moordrecht, Naaldwijk, Nootdorp, Nieuwerkerk aan den Ijssel, Nieuwegein, Oegstgeest, Oud-Beijerland, Ouderkerk aan den Ijssel, Papendrecht, Poortugaal, Puttershoek, Rijswijk, Ridderkerk, Rhoon,  Rozenburg, Schiedam, Sliedrecht, Spijkenisse, Strijen, Ter Aar, VlaardingenPijnackerZoetermeer, Zwijndrecht, Zevenhuizen, Vleuten, Voorburg, Voorschoten, Wassenaar, Westland, Wateringen, Waddinxveen, Woerden en .........door heel Nederland.

Laminaat Visgraat aanbieding - ART Woninginrichting

Laminaat tegels aanbieding - ART Woninginrichting

Laminaat kopen en/of laten leggen? Altijd de scherpste prijzen bij ART Woninginrichting.

Laminaat koop je voordelig bij ART Woninginrichting - Kom langs voor laminaat acties