Uw betrouwbare partner
In vloeren en trap bekleding

TEL: 010 420 63 63

Winkelwagen / offerte

TEL: 010 420 63 63

Laminaat aanbieding Rotterdam

Laminaat aanbieding Rotterdam - ART Woninginrichting

Laminaat kopen vanaf € 7,95 p/m2

Laminaat,ondervloer, plinten en leggen vanaf € 18,50 p/m2

Laminaat wordt tegenwoordig steeds vaker gekozen in plaats van houten vloeren. Laminaat heeft praktische eigenschappen en past daardoor goed bij de moderne levensstijl. Laminaat vloeren bestaan uit hoogwaardig MDF of HDF drager, een keiharde beschermende Melamine toplaag en een decor laag. Om te voorkomen dat de vloerdelen kromtrekken, is aan de onderzijde een lagje aangebracht. Laminaat is in verschillende natuurlijke structuren verkrijgbaar, zoals hout of steen. Maar er zijn ook leverbaar in verschillende lengte, breedte en diktes. Daarnaast zijn er 3 soorten laminaat uitvoereringen: laminaat vlak of laminaat zonder V-groef, laminaat met 2V-groef ( groef aan de lange zijde ) en laminaat met 4V-groef (groef rondom de planken)

Laminaat aanbieding Rotterdam - ART Woninginrichting

Bent u op zoek naar laminaat vloer voor scherpe prijs in Rotterdam en omgeving? Heeft u geen tijd om laminaat zelf te leggen? Wij doen het graag voor u in Rotterdam. Deze maand hebben wij laminaat aanbieding met V-groef  voor scherpe prijzen. Onze aanbieding bestaat uit laminaat planken en laminaat tegels. All onze laminaatvloeren zijn geschikt i.c.m. vloerverwarming.

Op onze website staan slechts een aantal voorbeelden. Voor de gehele vloer collectie kunt u onze showroom in Bergschenhoek bezoeken. Onze showroom in bereikbaar via Grindweg Rotterdam.

Bestel uw vloer online of vraag een offerte aan

Laminaat aanbiedingLaminaat aanbiedingLaminaat aanbiedingLaminaat aanbieding RotterdamLaminaat aanbieding Rotterdam, laminaat inclusief leggen aanbiedingLaminaat aanbieding Rotterdam, laminaat inclusief leggen aanbiedingLaminaat aanbieding Rotterdam, laminaat inclusief leggen aanbiedingLaminaat aanbieding Rotterdam, laminaat inclusief leggen aanbieding

Merk laminaat vloeren incl. leggen scherpe prijzen. Bezoek onze showroom voor laminaat acties
 
Onderhoud en schoonmaken van het laminaat

Laminaat onderhouden

Zand, stof en vuil kunnen krassen in het laminaat veroorzaken. Daarom is een regelmatige stofzuig- of bezembeurt belangrijk. Ook een droge dweil zoals Swiffer is hiervoor een goed gereedschap. Aangeraden is om dit minimaal 2 keer per week te doen. De aangeraden frequentie voor een vochtige schoonmaakbeurt is minimaal 1 keer in de weken. Met behulp van een (goede!) laminaatreiniger en uitgewrongen dweil of doek behaal je het beste resultaat. Droog de vloer altijd na met een katoenen doek, dit voorkomt een doffe glanslaag op uw laminaat.

Gebruik nooit lak, wax, chemische middelen, allesreiniger of poetsmiddel om uw laminaat te reinigen. Het aanbod van schoonmaakmiddelen is groot en het is van belang om de juiste onderhoudsmiddel te gebruiken.

Voordelen van laminaatvloer

Een belangrijke reden waarom veel mensen voor laminaat kiezen, is de uitstekende prijs- kwaliteitverhouding. Het is beduidend minder kostbaar dan bijvoorbeeld een parketvloer. Toch is laminaat zeer duurzaam en gaat het tot wel 25 jaar mee. De afgelopen jaren is het ontwerp van laminaat bovendien volop in ontwikkeling, wat ervoor zorgt dat de kwaliteit steeds verder is geoptimaliseerd. Laminaat is over het algemeen zeer slijtvast en krasbestendig dankzij de ijzersterke toplaag. Ook vocht vormin principe geen bedreiging; geen zorgen dus wanneer er een glas water om gaat. En ook bij het schoonmaken is dit een uitkomst! De nieuwere laminaatvloeren zijn ook geschikt voor vloerverwarming. Dankzij de mogelijkheden die onder meer de dessinlaag en toplaag bieden, is laminaat een zeer veelzijdige vloerbedekking. Van robuust en stoer tot elegant en tijdloos: het is allemaal mogelijk. Denk aan verschillende structuren (houtnerf, reliëf en natuurgetrouw reliëf bijvoorbeeld), materialen (diverse houtsoorten, natuursteen), kleuren en bewerkingsprocédés. De verschillende looks zijn van fotografische precisie en ogen daarom zeer natuurgetrouw!

Laminaat en uitvoeringen

Laminaat met v-groefLaminaatvloeren worden gemaakt mét een V- groef of zonder V-groef. Laminaat met een V-groef heeft een realistischer hout-uitstraling. Bovendien zijn eventuele hoogteverschillen of oneffenheden tussen de planken veel minder zichtbaar. Wil je juist een vloer die één geheel vormt? De planken van laminaat zonder V-groef sluiten naadloos op elkaar aan.

Laminaat is in verschillende diktes van 7mm tot 12mm leverbaar. Hoe dikker het laminaat, hoe stabieler het is. Ook het ‘geluid’ van het laminaat is gebaat bij dikte, het klinkt dan alsof u op echt hout loopt.

Laminaat en vloerverwarming

Laminaat met vloerverwarmingWaar rekening mee gehouden moet worden bij het gebruik van laminaat in combinatie met vloerverwarming is het isolatiemateriaal. Een gewone ondervloer kan er namelijk voor zorgen dat de vloerverwarming niet optimaal gaat werken. Het is daarom verstandig om een speciale ondervloer voor vloerverwarming aan te schaffen. Laminaat vloeren zijn onderhoudsvriendelijk. U kunt uw vloer droog reinigen met een microvezeldoek. Voor een grondigere reiniging kunt u een laminaatreiniger gebruiken. Gebruik GEEN allesreiniger of schoonmaakazijn en andere reinigingsproducten.

 

Nuttige links: