Winkelwagen / offerte

Bel ons op: 010 420 63 63

Webshop van ART Woninginrichting - PVC vloer - mFlor

Bij mFLOR kiezen we bewust voor duurzame, betrouwbare en veilige designvloeren. In het belang van jou én het milieu. Wij combineren natuurechte dessins met de allerhoogste kwaliteit materialen. Daardoor kan je genieten van sfeervol en praktisch interieur. Alle comfortabele voordelen van PVC vloeren met een uitstraling die niet van echt natuursteen of hout te onderscheiden is.

De vloer beslaat een groot oppervlak en is daarmee dé sfeerbepaler voor elke ruimte. Het deel dat je het minst snel ‘even’ vervangt. Kies je voor een vloer, kies dan bewust. De keuze voor mFLOR is een keuze voor comfort. Deze vloeren zijn sterk, stil, warm en licht in onderhoud met een natuurlijke uitstraling. Duurzaam en veilig voor een verantwoorde toekomst. Met mFLOR creëer je een plek die je beleeft met al je zintuigen.

De beschermende toplaag van mFLOR vloeren weert huisstofmijt en andere allergenen. De vloer is waterbestendig, makkelijk in onderhoud en schoonmaak waardoor agressieve schoonmaakmiddelen niet nodig zijn. Zo verhoogt een mFLOR vloer het gevoel van welzijn en worden allergieën voorkomen of verminderd.

mFLOR garandeert een lange levensduur voor haar vloeren; maar liefst 20 jaar!

mFLOR pvc vloer collectieDe natuur kenmerkt zich door een eindeloze variatie in kleur en patroon. Geen boom, steen of plant is hetzelfde. Een basisprincipe voor de dessins van mFLOR. Geen plank is hetzelfde en door het verschuiven van het design en de toegepaste kleurvariatie, ontstaat een natuurlijke vloer die niet van echt te onderscheiden is. Een uniek patroon zonder herhalingen, dat zie je, dat beleef je.

In tegenstelling tot kille materialen zoals natuursteen en tegels, geven onze designvloeren een comfortabel gevoel aan de voeten. mFLOR vloeren dragen bij aan het dempen en absorberen van loopgeluid. Het veerkrachtige materiaal biedt een aangename akoestiek en een prettige temperatuurbeleving. Daarnaast zijn ze zeer geschikt voor vloerverwarming en -koeling. Dat maakt het verschil in elke ruimte.

mFLOR vloeren hebben vele positieve eigenschappen die zorgen voor jarenlang plezier van een mooie, veilige en zorgeloze vloer.
Een geruste basis voor een aangenaam interieur.

mFLOR vloeren zijn ijzersterk en voorzien van een onverwoestbare slijtlaag. Hierdoor gaan de vloeren jarenlang mee, ook bij intensief gebruik!

De vloeren van mFLOR dragen bij aan een aangename akoestiek. Dit komt door de veerkrachtige eigenschappen van PVC, wat loopgeluiden minimaliseert.

e mFLOR vloer voelt niet alleen aangenaam aan qua temperatuur, maar is ook comfortabel zacht aan de voeten.

mFLOR vloeren zijn kras- en vlekbestendig. Wel zo gemakkelijk wanneer er iets op de vloer valt.

Doordat mFLOR vloeren veerkrachtig zijn, blijven er geen permanente indrukken in de vloer achter. Zware meubelstukken of naaldhakken vormen geen enkel probleem.