Uw betrouwbare partner in woninginrichting

TEL: 010 420 63 63

Winkelwagen / offerte

TEL: 010 420 63 63

PVC vloer aanbieding

PVC vloer aanbieding

PVC vloeren inclusief egaliseren en leggen

PVC vloer kopen voor scherpe prijs

Kom langs of vraag online een offerte vrijblijvende aan.

Bent u op zoek naar een pvc vloer voor uw woning, kantoor of winkel voor voordelige prijs? Bekijk en bestel uw pvc vloer online via onze webshop of vraag een vrijblijvende advies of informatie over deze vloeren. Wij leveren topmerken pvc vloeren o.a. mflor, Expona, Ambiant, Podium, Beautifloor, Berry Alloc, Gerflor, en overige merken. U kunt voor het inrichten van uw woning, interieur en kleurcombinaties de voorbeelden en stalen van deze vloeren in onze showroom bekijken.

Wij zijn gespecialiseerd in het egaliseren en leggen van pvc vloeren. Onze vakkundige stoffeerders zorgen voor een perfect eindresultaat.

Om een dryback pvc vloer te kunnen leggen dient de ondergrond vlak en strak te zijn! Daarom is het noodzakelijk dat de ondergrond geëgaliseerd wordt met daarvoor geschikte egalisatie materialen. Bekijk onze prijzen voor het egaliseren van de vloer en de legkosten van pvc vloeren.

PVC vloer aanbieding - goedkoop en scherpe prijzen

Voor pvc vloeren bent u bij ons op de juiste adres. Wij hebben pvc vloer aanbieding ''All-in prijs'' voor €43,50 p/m2. Deze vloer heeft een zeer royale plank voor zowel woon- als project gebruik. De vloer heeft micro-voeg rondom de planken, een totale dikte van 2,gmm en een toplaag van 0,5mm.

Voelbare houtstructuur
Rondom een microvelling rand.
Makkelijk in onderhoud
Maximale variatie in patronen
Hoge slijtvastheid zodat deze ook te gebruiken is in druk belopen ruimtes
15 jaar garantie bij woongebruik
Geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling
Gebruiksklasse 33

Productie volgens strenge Europese normen en geschikt voor recycling. De Galaxy collectie is ontwikkeld om op de vloer verlijmd te worden waardoor het loopgeluid tot het minimum is gereduceerd.

U kunt de hele collectie van pvc vloeren in onze showroom in Bergschenhoek bekijken.

PVC vloer aanbieding incl. egaliseren en leggenvloer egaliseren+Vakkundig PVC vloer leggen - ART Woninginrichting

Bekijk onze PVC aanbiedingen en vraag een vrijblijvende offerte aan.

PVC vloer aanbieding eiken grijs - ART WoninginrichtingPVC vloer aanbieding eiken licht grijs - ART WoninginrichtingPVC vloer aanbieding eiken bruin - ART WoninginrichtingPVC vloer aanbieding licht grijs bruin - ART WoninginrichtingPVC vloer aanbieding licht bruin - ART WoninginrichtingPVC vloer aanbieding eiken licht - ART WoninginrichtingPVC vloer aanbieding eiken donker - ART WoninginrichtingPVC vloer aanbieding eiken midden - ART Woninginrichting

 
Algemene informatie over PVC vloeren

Een pvc vloer of pvc strook is gemaakt van kunststof. PVC vloer wordt ook vinyl stroken genoemd en staat voor Poly-vinyl-chloride. Pvc vloeren zijn bijzonder sterk, bestaand tegen vocht en water, makkelijk te onderhouden, stil en geschikt voor intensief belopen ruimtes. Ook belangrijk om te weten is dat Pvc vloeren uitstekend geschikt zijn voor vloerverwarming en vloerkoeling. Dankzij de huidige technieken zijn pvc vloeren niet of nauwelijks van een echte houten vloeren te onderscheiden.

Er zijn twee soorten pvc vloeren op de markt. Namelijk pvc vloer met een klikverbinding en pvc vloer in lijmsysteem of dryback die op een geëgaliseerde vloer verlijmd en gelegd moet worden. De kliksysteem pvc vloeren zijn ook in twee uitvoeringen '' geheel van pvc '' met een dikte van ca. 5mm en '' pvc op HDF '' met een dikte van ca. 10mm leverbaar. Er moet rekening gehouden worden dat bij een klik pvc vloer een juiste en geschikte ondervloer te gebruiken.

Voor pvc vloeren zijn er verschillende gebruiksklasse:

AC3, klasse 31 - intensief residentieel gebruik, licht commercieel gebruik.

AC4, klasse 32 - intensief residentieel gebruik, normaal commercieel gebruik.

AC5, klasse 33 - zeer zwaar commercieel gebruik.

PVC vloer leggen

Het leggen van een pvc vloer ( dryback ) is een vakwerk. De belangrijkste is dat de vloer door vakmensen goed geëgaliseerd wordt. Er moet zorgen dat de vloer na het egaliseren vlak genoeg is. Wij zijn gespecialiseerd in het leggen vn alle soorten pvc vloeren. WIj zorgen ervoor dat uw vloer vakkundig en netjes gelegd wordt. Voor het egaliseren en het leggen van pvc stroken, gebruiken wij altijd de beste materialen om een goede resaultaat te behalen.

De voordelen van pvc vloer op een rij:

Natuurgetrouwe uitstraling.

Waterbestendig, toepasbaar in vochtige ruimten zoals badkamers en keukens

Eenvoudig te reinigen

Hoge slijtvastheid en gemakkelijk in onderhoud

Aangenaam, zacht loopgeluid

Geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling

PVC vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming

PVC vloeren zijn een iedeale vloer in combinatie met vloerverwarming en vloerkoeling. Ze geleiden uitstekend en nemen geen vocht op. Waar andere vloeren een isolerende werking hebben zijn PVC vloeren dus een goed alternatief voor plavuizen.

PVC vloer merken

Wij leveren Mflor, Ambiant, Berry Alloc, Beautifloor, Viva Floor, Podium en your Floor pvc vloeren. 

 

Bezoek onze showroom voor PVC vloer collecties

PVC vloer leggenPVC vloer leggenPVC vloer leggenPVC vloer leggenPVC vloer leggenPVC vloer leggenvloer egaliseren

Actievoorwaarden pvc vloer aanbiedingen:

De aanbieding is geldig voor een oppervlakte van minimaal 30m2.
De aanbieding is geldig tot max. 2mm egaliseren.
De aanbieding is geldig tot eind september 2017.

 

PVC vloer aanbieding Alblasserdam, Alphen aan den Rijn, Alkmaar, Arnhem, Amsterdam, Amstelveen, Barendrecht, Benthuizen, Bodegraven, Boskoop, Bleiswijk, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Breda, Bergen op Zoom, Capelle aan den Ijssel, Delft, Delfgauw, Den Haag, Den Hoorn, Dordrecht, Eindhoven, Ede, Gouda, Hoogvliet, Houten, Haarlem, Hellevoetsluit, Heerjansdam, Hendrik Ido Ambacht, Katwijk, Hilversum, Krimpen aan den Ijssel, Krimpen aan de Lek, Leiden, Leidschendam, Lelystad, Maassluis, Maasdam, Monster, Moordrecht, Naaldwijk, Nootdorp, Nieuwerkerk aan den Ijssel, Nieuwegein, Nijmegen, Oegstgeest, Oud-Beijerland, Ouderkerk aan den Ijssel, Papendrecht, Pernis, Poortugaal, Puttershoek, Rijswijk, Ridderkerk, Rhoon, Rotterdam, Rozenburg, Schiedam, Soest, Scheveningen, Sliedrecht, Spijkenisse, Strijen, Ter Aar, Tilburg, Utrecht, Vlaardingen, Voorburg, Pijnacker, Zaandam, Zoetermeer, Zwijndrecht, Zevenhuizen, Vleuten, Voorburg, Voorschoten, Wassenaar, Westland, Wateringen, Waddinxveen, Woerden en door heel Nederland.