ART Woninginrichting is uw betrouwbare partner in vloeren.

010 420 63 63

Winkelwagen / offerte

010 420 63 63

Webshop - PVC klik inclusief leggen - PVC vloer

Deze pvc klik is werkelijk geschikt voor elke ruimte: van de kelder tot de zolder, van uw woonkamer tot de keuken of de slaapkamer. Bent u op zoek naar een pvc  vloer voor een commerciële toepassing? Ook dat kan!

Voor pvc vloeren bent u bij ART Woninginrichting op de juiste adres. Wij hebben pvc vloer aanbieding ''All-in prijs'' voor €47,95 p/m2. Deze vloer heeft een zeer royale plank voor zowel woon- als project gebruik. De vloer heeft een totale dikte van 4,0 mm en een toplaag van 0,55mm!

Eigenschappen van de pvc vloer: Voelbare houtstructuur - Makkelijk in onderhoud - Maximale variatie in patronen - Hoge slijtvastheid zodat deze ook te gebruiken is in druk belopen ruimtes - 20 jaar garantie bij woongebruik - Geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling, Warmte weerstand 0,03m² K/W

De perfecte weerspiegeling  van de natuur door zijn matte oppervlakte met een verfijnde, natuurlijke structuur.In de keuken heeft u een vloer nodig die tegen een stootje kan en makkelijk te onderhouden is. Water en vocht op de vloer is geen probleem. Deze pvc vloer kan er tegen!

Deze pvc vloer wordt zwevend gelegd. Achteraf weer vlot uitbreken is dus zeker mogelijk. Deze vloer is interessant voor studentenkamer of een huurwoning.

U kunt kiezen voor plinten in dezelefde lool als de vloer of voor witte sfeerplinten. Een kwestie 

Deze vloer ziet eruit als echt parket. en dat is goed, want uw vloer is een echte sfeermaker in huis. Daarom is dit niet zomaar vloer met een printop. Het is een doordacht product met sterke technische eigenschappen en een verbluffende look. Welke kleur u ook kiest, kunnen wij deze vloer vakkundig en probleemloos in elk type ruimte leggen. Laat u inspireren!