Uw betrouwbare partner in woninginrichting

TEL: 010 420 63 63

Winkelwagen / offerte

TEL: 010 420 63 63

Webshop - Laminaat uitverkoop - Laminaat

Goedkoop laminaat kopen doet u bij ART Woninginrichting. U vindt bij ons laminaatvloeren voor scherpe prijzen. U hoeft verder niet op zoek te gaan naar een goedkope vloer. Wij bieden u goede kwaliteit laminaat gewoon voor de laagste prijs.

Wil je het laminaat zo snel mogelijk in huis hebben? Bestel dan direct online en haal de producten bij ons af. Ook kun je het laminaat online bestellen en laten bezorgen. In dat geval wordt het snel thuis geleverd.

Koop uw vloer online of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij leveren laminaatvloeren door heel Nederland.

Goedkoop laminaat? Altijd voor de allerlaagste prijs Laminaat wordt tegenwoordig steeds vaker gekozen in plaats van houten vloeren. Laminaat heeft praktische eigenschappen en past daardoor goed bij de moderne levensstijl. Laminaat vloeren bestaan uit hoogwaardig MDF of HDF drager, een keiharde beschermende Melamine toplaag en een decor laag. Om te voorkomen dat de vloerdelen kromtrekken, is aan de onderzijde een lagje aangebracht. Laminaat is in verschillende natuurlijke structuren verkrijgbaar, zoals hout of steen. Maar er zijn ook leverbaar in verschillende lengte, breedte en diktes. Daarnaast zijn er 3 soorten laminaat uitvoeringen: laminaat vlak of laminaat zonder V-groef, laminaat met 2V-groef ( groef aan de lange zijde ) en laminaat met 4V-groef ( groef rondom de planken ).

ART Woninginrichting biedt u vele topmerken laminaatmerken. Merken waar u jarenlang plezier van kunt en gaat hebben. De topmerken Krono-original, Classen, Homeline, Kronotex, Quickstep, BerryAlloc, Egger, Kronoswiss, Parador, Kaindl, Tarkett, Lamett en Hardeveld vloeren worden aangeboden tegen de allerlaagste prijsgarantie van Nederland.

Laminaat van 7mm tot 12mm, geschikt i.c.m. een vloerverwarming en met een fabrieksgarantie van 10 to 25 jaar. Profiteer nn van onze actuele aanbiedingen, kom vandaag nog naar onze winkels!

Hieronder kunt u de laminaat vloeren bekijken welke in de aanbieding zijn. Wij bieden Laminaatvloeren VEEL goedkoper aan dan winkel prijzen!