ART Woninginrichting is uw betrouwbare partner in vloeren.

010 420 63 63

Winkelwagen / offerte

010 420 63 63

Zorgeloos genieten met kunstgras - aantrekkelijk geprijsd

Met kunstgras kunt u zorgeloos genieten in en om uw woning

Het kunstgras is door iedereen zelf aan te leggen met behulp van onze duidelijke leginstructie. Easy grass is de nieuwste vorm van zorgeloos genieten in en om uw woning: de allerlaatste ontwikkeling op het gebied van hoogwaardig kunstgras. De praktische collectie is aantrekkelijk geprijsd, comfortabel en onderhoudsvrij. De mogelijkheden voor kunstgras zijn bijna onbeperkt. Zowel binnen als buiten kunt u deze probleemloos gebruiken. Toepassen op balkons en dakterrassen is een veel gebruikte mogelijkheid.

Voordelen van kunstgras:

  • Altijd een mooi en verzorgd gazon.
  • Nooit meer maaien en besproeien.
  • UV bestendig, dus geen verkleuring.
  • Ideaal voor hooikoorts patiënten.
  • Hergebruik, bij verhuizing is meenemen en hergebruiken geen probleem.

Onderhoud van kunsgras:

Easy grass is bijzonder gemakkelijk in het onderhoud. Nooit meer maaien, onkruid wieden, water geven vervangen enz. Ziet er altijd mooi en groen uit (zelfs bij een zwembad, tuintafel etc.); ook bij warm zomerweer of zware regenval. Ideaal voor hooikoortspatiënten en geschikt voor huisdieren.

Kunstgras aanbieding - ART Woninginrichting

Easy gras kan op bijna alle ondergronden gelegd worden, bijvoorbeeld op een zandbed,bestaande bestrating, asfalt en op een houten of betonnen ondergrond. Voor meer informatie neem vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk online onze kunstgras collectie

Kunstgras kopen - ART Woninginrichting